PÄIVITYS: Kaikki thaimaalaiset poliisit, jotka ovat sotkeutuneet taiwanilaisen näyttelijän Shakedownin kanteeseen, siirretty

Kansallinen -

Seitsemän thaimaalaista poliisia, jotka osallistuivat taiwanilaisen näyttelijän kiistanalaiseen kiristyssyytteeseen, on siirretty epäaktiivisiin tehtäviin odottamaan meneillään olevaa tutkintaa.

Ensin edellinen tarinamme:

Huai Khwangin poliisiaseman päällikkö, jossa seitsemää poliisia syytettiin 27,000 XNUMX bahtin kiristämisestä taiwanilaisesta näyttelijästä, on siirretty hänen alaistensa tutkinnan aikana.

Nyt päivitykseemme:

Vain yksi päivä sen jälkeen, kun entinen poliitikko tuli ilmiantajaksi Chuwit Kamolvisit kertoi, että poliisit, joita syytettiin 27,000 31 bahtin kiristämisestä taiwanilaisesta näyttelijästä Charlene Anista, todellakin tekivät teon ja yrittivät huonontaa uhria julkistamalla virheellisiä CCTV-tallenteita. Tänään, XNUMX. tammikuuta, kaikki seitsemän asianomaista poliisia on siirretty.

Metropolitan Police Bureau (MPB) on tänään antanut siirtomääräyksen, joka tulee voimaan välittömästi. Määräyksessä kuitenkin todetaan, että MPB on havainnut perusteen epäillä, että asianomaiset poliisit ovat laiminlyöneet tehtäviään, koska eivät ole takavarikoineet näyttelijän hallussa olevaa laitonta höyrystintä.

Lehdistöhetkellä seitsemän poliisia ovat edelleen vapaita kiristyssyytteistä, mutta rikossyytteet ja kurinpitorangaistus voivat olla odotettavissa heidän väitetystä virkavelvollisuuden laiminlyönnistä.

MPB:n mukaan seitsemän poliisia on siirretty pääkaupunkiseudun poliisin 1-osaston epäaktiivisiin tehtäviin, jotta estetään mahdollinen häirintä kurinpito- ja rikostutkinnan suorittamiseen.

MPB on paljastanut asianomaisten poliisien henkilöllisyyden seuraavasti:

  • Polkapteeni Yodrit Langdulsen, Huay Kwangin poliisiaseman apulaisrikostentorjuntatarkastaja
  • Polkapteeni Patiphan Sirichaiwatana, apulaishallinnon tarkastaja
  • Pol Snr Sgt-majuri Ativej Jullaphan, rikosten torjunta- ja ehkäisyvastaava
  • Pol Snr Sgt-majuri Krissada Khammana, rikosten tukahduttamis- ja ehkäisyvastaava
  • Polkersantti Chalermchai Siriwangso, rikosten torjunta- ja ehkäisyvastaava
  • Polkersantti Watcharanon Khaoyong, rikosten torjunta- ja ehkäisyvastaava
  • Polkersantti Nanthawat Suwanna, rikosten torjunta- ja ehkäisyvastaava

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.