Vanhempi Pattayan poliisi siirrettiin, koska se väitti kiristäneen rahaa höyrystysvälineillä kiinni jääneeltä turistilta

Pattaya -

Pattayan poliisiaseman poliisi on siirretty passiiviseen virkaan odottamaan tutkintaa väitteestä, jonka mukaan hän oli kiristänyt 30,000 XNUMX bahtia kiinalaisesta turistista, joka jäi kiinni laittoman höyryn kuljettamisesta.

Asianomainen upseeri, Pol Snr. Useat thaimaalaiset tiedotusvälineet syyttivät Pattayan poliisiaseman liikenneosaston päällikköä Sgt-majuri Noppakrit "Khai" Pornwatthanakit 30,000 28 bahtin kiristämisestä tunnistamattomalta kiinalaiselta turisteilta Pattaya Walking Streetillä tammikuun 29. tai XNUMX. päivän tienoilla.

Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat, että syytetty upseeri vaati alun perin 60,000 XNUMX bahtia "sakkona" turistilta, joka jäi kiinni pitävänsä Thaimaassa laitonta höyrystyslaitetta.

Turisti tarjosi sen 30,000 XNUMX bahtiin ja antoi sen upseerille, joka myöhemmin vapautti turistin antamatta hienoa lippua.

Tämän jälkeen turisti jakoi omalaatuisen kokemuksensa tuntemattomalle oppaalle, joka myöhemmin otti yhteyttä thaimaalaisen median levittämiseen siinä toivossa, että se pääsisi otsikoihin, kuten taiwanilaisen näyttelijän tapaus. Charlene An, joka myös koki samanlaisen tapauksen lomallaan Bangkokissa.

Alustavan tutkinnan mukaan tapahtumassa oli viitteitä pätevyydestä, kenraalimajuri Kampon Leelapraphaporn, Chonburin maakunnan poliisin komentaja, sanoi lausunnossaan 31. tammikuuta.

Tämän seurauksena asianomainen upseeri Pol Snr. Sgt-majuri Noppakrit oli siirretty passiiviseen virkaan Chonburin provinssin poliisin operaatiokeskukseen odottamaan tiedonhankintapaneelin suorittamaa tutkintaa.

Kenraalimajuri Kampon ilmoitti, että asiaankuuluvat upseerit tutkivat CCTV-tallenteita tapahtumasta ja haastattelivat todistajia. Pattayan arvokkaan kuvan suojelemiseksi ryhdytään oikeustoimiin, jos syytetty todetaan syylliseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.