PÄIVITYS: Thaimaan poliisi kiristi rahaa taiwanilaisesta turistista, sanoo entinen thaimaalainen poliitikko "Chuwit"

KUVA: ชูวิทย์ กมลวิศิษฎ์

Kansallinen -

Ilmoittaja entinen poliitikko Chuwit Kamolvisit julkaisi Facebook-seinällään, että thaimaalainen poliisi kiristi rahaa taiwanilaisesta näyttelijästä ja hänen ystäviltään ja lisäsi, että jos poliisi jatkaa valehtelemista ja uhrin syyllistämistä, hän paljastaisi heidät todisteilla.

Ensin edellinen tarinamme:

Thaimaan tiedotusvälineiden, kuten Nation TV:n ja Channel 7:n, julkaisema CCTV sekä Thaimaan poliisin julkaisemat jatkuvat todisteet ovat herättäneet epäilyjä taiwanilaisen näyttelijän väitteistä, että Thaimaan poliisi kiristi hänet 27,000 XNUMX bahtiin.

Nyt päivitykseemme:

Chuwit kirjoitti Facebook-viestin maanantaina, että Charlene Anin ystävä otti häneen yhteyttä ja sanoi, että he olivat Anin kanssa tarkastuspisteessä ja heillä oli videonauhoitus poliisin kiristyksestä häntä vastaan ​​aiemmin tässä kuussa.

An, joka väitti, että Thaimaan poliisi kiristi hänet 27,000 XNUMX bahtia, oli palannut kotimaahansa, mutta jatkoi otsikoissa Thaimaassa ja maassaan viime viikkoina.

Draama hänen ja hänen nimensä välilläpaskiainen poliisi” näytti päättyvän eilen, kun eilen ilmestyneet CCTV-tallenteet olivat kuulemma ristiriidassa useiden kohtien kanssa 33-vuotiaan näyttelijän väitteissä.

Chuwitin mukaan useat korkean tason poliisit yrittävät kuitenkin peitellä totuutta poistamalla materiaalia Kiinan suurlähetystön CCTV-kameroista ja poliisin ruumiikameroista.

Hän totesi myös, että poliisi suostutteli uhria kuljettaneen Grabin taksinkuljettajan valehtelemaan, että uhri oli humalassa ja että hän viipyi tarkastuspisteellä vain 40 minuuttia, ei 2 tuntia, kuten hän väitti.

Entinen hierontasalon tycoon jatkoi, että aiemmat tallenteet julkaistiin uhrin mainitsemiseksi ja hänen kiristysvaatimuksensa tekemiseksi epäuskottavaksi.

Hän ilmoitti paljastavansa kaikki asiaan liittyvät viranomaiset yleisölle, jos he jatkavat valehtelua.

– Mikä tärkeintä, poliisi keksi tarinan, tuhosi todisteet ja kosti taiwanilaiselle näyttelijälle, Chuwit sanoi.

Sillä välin Pol. Kenraaliluutnantti Thiti Saengsawang, Metropolitan Police Bureaun päällikkö, tuli tänään, 30. tammikuuta, kertomaan, että tarkastuspisteen poliiseja tutkitaan mahdollisen tuhon vuoksi.

Hän totesi myös, että poliisien ei olisi pitänyt vapauttaa taiwanilaista näyttelijää, kun hän jäi kiinni laittomasta höyrystimestä.

Tämä tarkoitti, että tarkastuspisteen poliisit laiminlyöivät tehtäviään, koska he eivät takavarikoineet höyryä ja päästivät näyttelijän menemään, poliisi sanoi ja lisäsi, että poliisivirasto kerää todisteita kurinpidollisten ja rikosoikeudellisten toimien aloittamiseksi asianomaista poliisia vastaan.

Pol. Kenraaliluutnantti Thiti totesi, että monet poliisin havainnot tukivat uutisraporttien spekulaatiota, mukaan lukien lahjus. Silminnäkijiin otettiin yhteyttä rikoksen vahvistamiseksi.

Thitin lausunto lehdistötilaisuudessa vastasi myös Chuwitin lausuntoa, jonka mukaan asianomainen poliisi poisti kypäräkameran tallenteet, mutta tämä odotti edelleen rikoslääkäreiden tutkintatulosta.

Kukaan ei säästyisi, jos se osoittautuisi vääräksi, sanoi Thiti, joka jatkoi tutkintaa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.