Thaimaan tiedotusvälineiden ja poliisin keräämät CCTV:t epäilevät suuresti taiwanilaisen näyttelijän kiristysvaatimuksia

KUVA: Thairath

Bangkok, Thaimaa-

CCTV julkaisi Thaimaan mediat, kuten Nation TV ja Channel 7Thaimaan poliisin julkaisemien todisteiden ohella ne ovat herättäneet epäilyjä taiwanilaisen näyttelijän väitteistä, joiden mukaan Thaimaan poliisi kiristi hänet 27,000 XNUMX bahtiin.

Ensimmäinen, saada kiinni syytöksistä ja syytöksistä taiwanilaisen näyttelijän Charlene Anin ja Thaimaan poliisin jatkuvasti julkisista väitteistä ja lausunnoista. Tilanne on jatkunut lähes viikon ajan, ja molempien osapuolten välillä on julkisia sosiaalisen median lausuntoja.

Lyhyesti sanottuna näyttelijä väittää, että Thaimaan poliisi kiristi häntä 27,000 5 bahtia ja vei hänet yksityiselle kujalle tehdäkseen niin. Hänet oli pysäytetty ajoneuvossa säännöllisessä liikennetarkastuspisteessä lähellä Kiinan suurlähetystöä Bangkokissa tammikuun XNUMX. päivänä ollessaan lomalla. Charlene on sittemmin lähtenyt maasta ja vannonut, ettei koskaan palaa, mutta hän on jatkuvasti lausunut väitetystä kiristyksestään ja pidätyksestään Instagramissa.

Charlene kertoi Instagramissaan, että hänellä oli asianmukainen viisumi ja hän toimitti todisteet pyydettäessä, ei ollut päihtynyt ja oli yhteistyökykyinen Thaimaan poliisin kanssa, ja hänet vietiin yksityiselle kujalle kiristettäväksi 27,000 XNUMX bahtia. Äskettäin hän väitti Taiwanin televisiossa, että thaimaalainen poliisi oli asettanut höyrytyslaitteita hänen käteensä ilman, että hän tiennyt, mitä se oli, ja väitti, ettei hän höyryttänyt. Höyrystäminen on laitonta Thaimaassa, toteaa TPN-media. Hän kertoi myös, että häntä pidettiin kaksi tuntia epämiellyttävänä.

Äskettäinen useiden thaimaalaisten tiedotusvälineiden ja poliisin lähteiden julkaisema CCTV-video näyttää kuitenkin olevan ristiriidassa joidenkin hänen lausuntojensa kanssa, koska ne näyttävät osoittavan, että hänellä oli ja hän käytti samoja höyrystyslaitteita useaan otteeseen ennen liikennepysähdystä, eikä hänellä ole merkkejä siitä, että hänet johdettiin yksityinen kuja, kuten hän sanoi. Hänen pidätyksensä kesti myös CCTV:n mukaan 47 minuuttia, ei kahta tuntia, eikä ollut merkkejä siitä, että hänet olisi pakotettu epämukaville alueille, koska hänet nähtiin vain seisomassa kuvauksissa. Lisäksi Thaimaan poliisi ja todistajat, kuten hänen taksinkuljettajansa, ovat ilmoittaneet, että hän oli voimakkaasti päihtynyt ja yhteistyöhaluinen, ja hänen taksinkuljettajan kerrotaan olevan halukas todistamaan oikeudessa.

Thaimaan poliisi väitti myös, että hänen viisumipaperinsa oli puutteellinen ja ettei hän ollut yhteistyöhaluinen poliisin kanssa. Samaan aikaan Thaimaan korkea poliisi on pyytänyt useita päiviä tutkiakseen kaikkia osapuolia ja tehdäkseen heidän mukaansa avoimen päätöksen. Charlene on jatkanut lujasti lausuntojensa puolustamista ja ilmoittanut, ettei hän tehnyt mitään väärää ja puhuu totta. Hän oli myös uhannut ilmoittaa Thaimaan poliisista Interpolille, vaikka oli epäselvää, mitä vaikutuksia sillä olisi.

Vanhempi Thaimaan poliisi on puolestaan ​​ilmoittanut, että jos poliisi ei veloita Charlenesta asianmukaisesti laitteiden höyrystämisestä tai kiristi häntä, syytteet nostetaan. He kuitenkin varoittivat myös, että jos Charlene jää kiinni Thaimaan tiukkojen kunnianloukkaus- ja panettelulakien rikkomisesta tai valehtelemisesta, häntä voidaan myös syyttää, mukaan lukien Interpolin punainen ilmoitus luovuttamisesta Thaimaahan oikeudenkäyntiä varten, mikä oli todennäköisesti vastaus Charlenen omaan uhkaukseen menee Interpoliin.

Toistaiseksi molemmat osapuolet kieltäytyvät perääntymästä, ja Thaimaan korkea poliisi jatkaa tutkintaa, kun tapaus polarisoituu ja kiinnittää Thaimaan ja Taiwanin sosiaalisen median huomion. Valitettavasti, kuten Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha totesi, riippumatta siitä, kuka on oikeassa tai väärässä, mitä kauemmin tilanne venyy, sitä enemmän se vahingoittaa Thaimaan matkailua yleisesti.

Taiwanilainen sosiaalinen media on laajalti tukenut Charlene Ania, ja alun perin suurin osa thaimaalaisista medioista teki samoin, mutta CCTV-materiaalin ja todistajien lausuntojen julkistamisen myötä monet thaimaalaiset medialähteet ja sosiaalisen median kommentoijat Thaimaassa ovat alkaneet ottaa Charlenen lausuntoja vastaan. TPN-media, kuten tavallista, pysyy neutraalina ja antaa asianomaisten tutkijoiden tehdä lopulliset päätökset.

KUVA: Thairath
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/