Thaimaan poliisin komentaja määräsi täydellisen tutkinnan taiwanilaisen näyttelijän väitetystä kiristystapauksesta

Bangkok, Thaimaa-

Sanasota on kiihtynyt Thaimaan lainvalvontaviranomaisten ja kuuluisan taiwanilaisen näyttelijän välillä, joka väittää, että Thaimaan poliisi kiristi hänet, Thaimaan poliisin komentaja on määrännyt täydellisen ja avoimen tutkinnan.

Pol. Kenraali Damrongsak Kittipraphat, Thaimaan kuninkaallisen poliisin komentaja, määräsi tänä aamuna 28. tammikuuta 2023 täydellisen ja avoimen tutkimuksen, jonka hän sanoi olevan reilu kaikkia osapuolia kohtaan.

Sinä pystyt Napsauta tai napauta tästä nähdäksesi tarinan tähän mennessä tähän tapaukseen liittyen, jossa molemmat osapuolet ovat olleet lujasti paikallaan.

Näyttelijä ja sosiaalisen median vaikuttaja An Yu Qing, joka tunnetaan englanninkielisellä nimellä Charlene An, on harjoitellut verbaalista sparrausta Instagramistaan ​​Thaimaan poliisin kanssa useita päiviä sen jälkeen, kun hän väitti, että Thaimaan poliisi kiristi hänet tavallisella liikennetarkastuspisteellä. 27,000 XNUMX bahtia vieraillessaan maassa uudenvuoden aikoihin. Hän on sittemmin luvannut, ettei koskaan palaa Thaimaahan.

Thaimaan poliisi kuitenkin väittää, että hänen taksinkuljettajansa ja todistajiensa mukaan hän oli raskaasti humalassa, hänellä oli laittomia höyrystyslaitteita, yhteistyöhaluinen ja hänen viisuminsa oli virheellinen. Charlene on kiistänyt kaikki nämä lausunnot ja sanonut, että hän ei ollut juonut, oli täysin yhteistyöhaluinen, vaikka myönsi, että hänellä oli kielimuuria, eikä hän rikkonut lakeja.

Yksi suuri kiista on se, että Charlene väittää, että hänet vietiin taksistaan ​​rauhalliselle alueelle kiristettäväksi rahasta, mutta Thaimaan poliisi väittää, että CCTV-materiaali kiistää tämän tosiasian. Lisäksi päätodistaja, hänen taksinkuljettajansa, on ilmeisesti ollut poliisin puolella lausunnoissaan ja myös kirjannut väitteen, että hän oli humalassa ja käyttäytyi hysteerisesti riita-asioissaan poliisin kanssa.

Tämä on johtanut jatkuvaan eskaloitumiseen molemmin puolin, kun Charlene on sitoutunut saamaan Interpolin ja Taiwanin poliisin mukaan ja tekemään siitä kansainvälisen välikohtauksen ja Thaimaan poliisin, joka uhkaa Thaimaan erittäin tiukoilla panettelu- ja kunnianloukkauslailla.

Tämän seurauksena Pol. Kenraali Damrongsak Kittipraphat on nyt henkilökohtaisesti mukana sen jälkeen, kun hänen alaisensa hoitivat pääasiassa meneillään olevaa draamaa viime päivinä. Pääministeri Prayut Chan-O-Cha on myös pyytänyt täydellistä tutkimusta, koska hän on hyvin tietoinen siitä, että se voi vaikuttaa matkailuun Charlenen merkittävän Instagram- ja sosiaalisen median seurannan vuoksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/