PÄIVITYS: Thaimaan poliisi kiistää taiwanilaisten julkkisten kiristyssyytteet ja väittää hänen olleen humalassa

KUVA: Thairath

Bangkok -

Thaimaan poliisi kiisti torstaina taiwanilaisen julkkisturistin viruksen aiheuttaman shakedown-väitteen ja sanoi, että turisti oli humalassa, yhteistyökyvytön ja hänellä oli hallussaan laiton höyrystin.

Ensin edellinen tarinamme:

Taiwanilainen näyttelijä varoitti maanmiehiään, etteivät he kantaisi mukanaan liikaa käteistä matkustaessaan Bangkokissa, ei varkaiden vaan sen takia, mitä hän kutsui "paskaripoliiseiksi".

Nyt päivitykseemme:

Metropolitan Police Bureaun apulaiskomissaari kenr. Samroeng Suanthong paljasti Thaimaan lehdistölle, että hän oli tavannut ja keskustellut tapauksesta kuuden Huai Khwangin poliisiaseman poliisin kanssa, jotka olivat mukana tapahtumassa.

He myönsivät pysäyttäneensä turistin taksin tarkastuspisteeseen lähellä Kiinan suurlähetystöä. Tarkastuspiste oli osa rutiininomaista liikenneturvallisuusoperaatiota onnettomuuksien vähentämiseksi uudenvuoden aikana, kenraalimajuri sanoi. Samroeng.

Koska turisti ja hänen ystävänsä osasivat vain vieraita kieliä, kuusi poliisia pakotettiin puhumaan rikkinäistä englantia ja käyttämään käsieleitä.

Keskustelu jatkui vaikeasti, ja väitteen esittänyt turisti kiihtyi. Hänellä ei myöskään ollut asianmukaista viisumia ja hän vaikutti päihtyneeltä, lisäsi Samroeng, vaikka turisti väittikin, että hänellä oli VOA-viisumi.

Vanhempi poliisi jatkoi, että kuusi syytettyä poliisia suoritti etsinnät kaikkien turistien kohdalla ja löysi taiwanilaisesta näyttelijästä höyrystimen. Poliisit varoittivat häntä, että höyrystin oli laitonta Thaimaassa, mutta väittivät, etteivät he määrääneet hänelle sakkoja.

Turistit vapautettiin sitten ilman syytteitä tai sakkoja, Samroeng sanoi.

Hän kiisti myös väitteen, jonka mukaan poliisit olisivat veneet turistit sokealle kulmaan kiristääkseen rahaa, ja lisäsi, että asiaankuuluvat poliisit tutkivat CCTV-materiaalia ympäri aluetta todistaakseen syytetyn poliisin syyttömyyden.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.