Kaksi ihmistä loukkaantui useiden ajoneuvojen törmäyksessä Phan Thongissa

Chonburi -

Kaksi ihmistä loukkaantui aiemmin tällä viikolla törmäyksessä Phan Thongin alueella.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta yöllä aiemmin tällä viikolla Nong Tamluekin seutualueella.

He ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen mustan sedanin. Kuljettaja Thanaphon Duangchuen, 27, jäi loukkuun. Kesti noin 20 minuuttia, ennen kuin pelastustyöntekijät vapauttivat hänet hydraulisella leikkurilla. Hän oli murtanut jalkansa ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Pelastustyöntekijät löysivät lähistöltä vaurioituneen kuorma-auton. Tuntematon ja noin 60-vuotias mieskuljettaja sai vammoja käteensä ja korvaansa. Hänet vietiin myös paikalliseen sairaalaan.

Lähistöllä otetut CCTV-kuvat osoittivat, että vasemmalla kaistalla ollut kuorma-auton kuljettaja vaihtoi välittömästi kaistaa tehdäkseen U-käännöksen paikassa, johon oli asetettu esteet ajoneuvojen U-käännöksen estämiseksi. Suurella nopeudella ajanut sedanin kuljettaja törmäsi kuorma-autoon.

Phan Thongin poliisi jatkaa tutkintaa jatkaakseen oikeustoimia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.