Australialainen mies kuoli Pattayan alueella moottoripyöräilijöiden kanssa tapahtuneen tieraivo-onnettomuuden jälkeen

Banglamung -

Australialainen mies, joka oli insinööri, kuoli epäillyn maantieraivotapahtuman seurauksena moottoripyöräilijöiden kanssa Pattayan alueella.

Nongpruen poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta viime yönä (20th) klo 11 Thung Klom – Tanman Roadilla Nongpruessa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen australialaisen Graeme Fosterin, 59, makaamassa lähellä sähköpylvästä. Hän oli tajuton ja monet luut murtuivat. Hänet kiidätettiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet julistettiin traagisesti kuolleeksi. Pelastustyöntekijät löysivät hänen vaurioituneen moottoripyöränsä lähistöltä.

Rouva Kittiyaphon Foster, 49, joka on herra Fosterin vaimo, kertoi Nongpruen poliisille, että hänen miehensä oli insinööri. Eilen illalla herra ja rouva Foster ystävineen syövät ravintolassa noin kilometrin päässä tapahtumapaikalta. Klo 11 he olivat matkalla takaisin kotiin. Hänen miehensä ajoi moottoripyörällään. Hänen australialainen ystävänsä seurasi häntä toisella moottoripyörällä. Rouva Foster ja hänen kaksi tytärtään ajoivat autossa kahden australialaisen miehen takana.

Rouva Foster kertoi nähneensä 4-5 moottoripyöräkilpailijan ryhmän kokoontuneen yhtäkkiä miehensä ympärille omilla pyöriillään. Rouva Foster ei ollut varma, mitä he tekivät miehelleen, ennen kuin tämä menetti moottoripyöränsä hallinnan ja syöksyi sähköpylvääseen lähellä kaarteita. Moottoripyöräilijät kiihdyttivät sitten pois. Lähistöllä olevat paikalliset asukkaat kertoivat poliisille kuulleensa ulkomaalaisen ratsastajan ja moottoripyöräilijöiden riitelevän ja huutavan toisilleen ajon aikana.

Rouva Foster myönsi, että hänen miehensä oli juonut muutaman alkoholipitoisen juoman ennen onnettomuutta, mutta totesi, ettei hän ollut humalassa, ja kehotti poliisia metsästämään moottoripyöräilijöitä. Nongpruen poliisin mukaan onnettomuuspaikalta löytyi myös pieni määrä marihuanaa. Paikallisten asukkaiden mukaan tämä sähköpylväs oli vaatinut äskettäin kaksi muuta ihmistä.

Nongpruen poliisipäällikkö eversti Damrong Eiampairoj on määrännyt etsimään tuntemattomia ja tunnistamattomia moottoripyöräilijöitä ja tarkastanut lähistöllä olevan CCTV:n selvittääkseen, mikä tarkalleen aiheutti onnettomuuden. Tässä vaiheessa Nongpruen poliisi uskoo kuitenkin, että onnettomuuden aiheutti tieraivo, mutta oli edelleen epäselvää, mikä osapuoli yllytti tapahtumaan tai mikä oli tarkka ongelma.

Aiheeseen liittyvissä viimeaikaisissa uutisissa toinen kohtalokas tieraivokohtaus, johon osallistui ulkomaalainen Pattayassa:

32-vuotias ampuja on antautunut poliisille murhattuaan brittiläisen entisen Pattayan alueella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.