Pattayan turistipoliisi lupaa estää kiinalaisia ​​vierailijoita vastaan ​​kohdistuvan rikollisuuden

Pattaya -

Pattayan turistipoliisi sanoi olevansa valmis huolehtimaan kiinalaisten turistien tulvasta, erityisesti turvallisuuden kannalta.

Pol. Everstiluutnantti Pichaya Kheawpluang, Tourist Police Station 4:n päällikkö, kertoi Pattaya Newsille, että suuri määrä kiinalaisia ​​turisteja vierailee Pattayassa sen jälkeen, kun Kiina poisti matkustusrajoituksensa tammikuun 8. päivänä.

Hänen mukaansa tämä saattaa johtaa rikosten lisääntymiseen alueella, mutta matkailupoliisi on ryhtynyt useisiin toimenpiteisiin suojellakseen jokaisen turistin henkeä ja omaisuutta. Esimerkiksi yksi toimenpiteistä on sovellus nimeltä "Police I Lert U", jonka hän kehotti jokaista turistia lataamaan ilmoittaakseen kaikista hätätilanteista matkailupoliisille.

Tämän lisäksi vaikeuksissa olevia turisteja kehotetaan ottamaan yhteyttä 1155 Hotline Centeriin, joka palvelee 24 tuntia vuorokaudessa. Keskus tarjoaa apua kuudella kielellä, mukaan lukien englanniksi, japaniksi, koreaksi, venäjäksi, kiinaksi ja arabiaksi, ja se tarjoaa ohjeita ja tukea kaikissa ongelmissa, kuten hyväksikäytössä tai ylihinnoiteltujen tavaroiden suhteen.

Pichaya lisäsi, että turistipoliisi alkaa myös partioida riskialttiilla paikoilla, kuten Walking Streetillä, South Pattayalla ja Beach Roadilla joka päivä klo 9-3 turisteja vastaan ​​kohdistuvien rikosten estämiseksi, erityisesti hänen mukaansa transsukupuolisten ihmisten väitetysti osallistuneen moniin viimeaikaisiin tapahtumiin. vierailijoita vastaan ​​tehdyt pienet rikokset.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.