Intialainen turisti arkistoi poliisin ilmoituksen johdettuaan transsukupuolisen henkilön vahingossa Pattaya-hotelliinsa

Pattaya -

Intialainen turisti Pattayassa teki poliisille ilmoituksen tuntemattomasta miehestä, jolle hän kuulemma maksoi päästäkseen hotellihuoneeseensa, mutta joka myöhemmin osoittautui transsukupuoliseksi henkilöksi. Turisti sanoi, että transvestiitti kieltäytyi palauttamasta rahojaan ja varasti hänen rannekellonsa.

Nimetön intialainen turisti ilmoitti torstaina ahdingostaan ​​Pattayan poliisille illalla.

Turisti kertoi palkanneensa tuntemattoman miehen, jonka hän alun perin luuli naiseksi, menemään hänen hotellihuoneeseensa osoitteessa Soi 8 Banglamungissa, Chonburissa. Kun he kaksi olivat sisällä huoneessa, turisti sanoi huomaneensa, että muukalainen oli itse asiassa transvestiitti, ei oikea nainen.

Intialainen mies pyysi pettymyksestään 1,500 XNUMX bahtia takaisin, mutta transvestiitti kieltäytyi. Turisti päätti sitten tehdä poliisiilmoituksen Pattayan poliisiasemalle, mutta poliisi ilmoitti hänelle, että hänen tekemänsä muukalaisen kanssa oli Thaimaan prostituutiolakien vastaista ja saattaa johtaa oikeustoimiin häntä vastaan.

Intialaismiehen kerrotaan alkaneen vuodattaa kyyneleitä, koska hän ei halunnut joutua syytteeseen. Hän vetosi poliisin kanssa löytääkseen vieraan ja väitti, että muukalainen oli myös taskuvaras, koska he varastivat hänen rannekellonsa.

Pattayan poliisi tutki hotellia yrittääkseen paikantaa epäillyn ja lisäsi, että he voisivat ratkaista tapauksen pian, koska epäilty unohti henkilökorttinsa hotellihuoneeseen.

Intialaisesta miehestä ei ole toistaiseksi kerrottu tulevista oikeussyytteistä.

TPN toteaa, että Pattayan alueella on ollut taskuvarkauksiin liittyviä ongelmia tähän mennessä 16 tapausta tänä vuonna. viimeksi marraskuun alussa.

On ollut pidätyksiä, mukaan lukien tämä viimeisin, ja Pattayan poliisi lupaa jatkaa epäiltyjen etsimistä ja pidättämistä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.