Satoja epäiltyjä pidätettiin viime vuonna Thaimaassa verkkorikosten tukahduttamisessa

Thaimaa -

Sadat epäillyt pidätettiin verkkorikosten tukahduttamisessa, ja puhelinpalvelukeskuksen huijarit sulkivat lähes 120,000 XNUMX numeroa viime vuonna.

Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan (DES) ministeri Chaiwut Thanakamanusorn paljasti tilastot tänään (11. tammikuuta)th):

  • 166 epäiltyä pidätettiin puhelinpalveluhuijauksista.
  • Huijareilta suljettiin 118,530 XNUMX tekstiviesti- ja puhelinkeskuksen numeroa.
  • Huijareilta takavarikoitiin 58,463 XNUMX pankkitiliä.
  • Kahdeksan huijareiden sosiaalisen median ryhmää suljettiin.
  • 673 epäiltyä pidätettiin 657 verkkosijoitushuijaustapauksessa.
  • 461 epäiltyä pidätettiin 318 laittomasta nettirahapelaamisesta
  • 1,830 XNUMX laitonta online-uhkapelisivustoa suljettiin.
  • 270 epäiltyä pidätettiin 263 verkkokaupan huijaustapauksessa.

"Näitä digitaalisia rikoksia on paljon enemmän. Erityisesti online-uhkapelisivustot, joita käytetään laillisesti muissa maissa. Nämä sivustot ovat helppokäyttöisiä. Jatkamme näiden verkko- ja digitaalisten rikosten torjuntaa." Chaiwut totesi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.