Äiti uskoo, että hänen 16-vuotias poikansa murhattiin pelatessaan venäläistä rulettia Bangkokissa

Bangkok -

Äiti uskoo, että hänen 16-vuotias poikansa murhattiin sen jälkeen, kun hänen ystävänsä kertoivat pelaavansa venäläistä rulettia hylätyssä talossa Nong Chokin alueella.

Lam Hinin poliisille ilmoitettiin tapauksesta maanantaina (2nd) yö. He saapuivat paikalle löytääkseen 16-vuotiaan teini-ikäisen ruumiin, jonka päässä oli ampumahaavoja.

Hänen ystävänsä kertoivat poliisille, että seitsemän heistä pelasi venäläistä rulettia käsintehdyllä käsiaseella. Teini-ikäinen osoitti aseella ystäviään ja painoi liipaisinta ennen kuin osoitti sen itseään kohti.

Hänen äitinsä Waraphon Tumgen sanoi: "Perheeni ja minä emme usko, että poikani pelasi venäläistä rulettia tai tappoi itsensä. Poikani käyttää tavallisesti vasenta kättään."

– Paikalla ase oli hänen oikealla kyljellään. Hänen päänsä luotihaava ammuttiin takaapäin. Jos hän ampui itsensä, haavan tulisi olla hänen ohimossaan tai leuan alla. Uskon, että tämä oli murha." Waraphon totesi.

– Siellä on myös äänileike, jossa poikani puhui jonkun kanssa aseesta. Yksi heistä poistui paikalta kylpemään ennen kuin palasi keskustelemaan poliisin kanssa. Näyttää siltä, ​​​​että joku haluaa tuhota todisteet." Waraphon selitti.

Bangkokin poliisi tutkii edelleen rikosta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.