Kuljettaja loukkaantui vakavasti törmättyään katumaasturillaan useisiin muihin ajoneuvoihin Pattayan liikennevaloissa

Pattaya -

Kuljettaja sai vakavia vammoja törmättyään katumaasturillaan useisiin muihin ajoneuvoihin liikennevaloissa Pattayalla.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta viime yönä (30th) Sukhumvit Roadilla Khao Talon risteyksessä.

Poliisi, pelastuslaitokset ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen maastoauton, joka makasi pahasti vaurioituneena Sukhumvit-tiellä. Kuljettaja, herra Panya Wanchana, 57, loukkaantui vakavasti ja oli juuttunut katumaasturiin. Pelastustyöntekijät käyttivät elämän leukaa vapauttaakseen hänet ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Keskusvaraamasta pelastustyöntekijät löysivät vaurioituneen lava-auton. Kuljettaja, herra Ubon Kaewwangworn, 35, joka ei loukkaantunut, kertoi Pattaya Newsille "Olin punaisessa valossa risteyksessä, kun maastoauto törmäsi kuorma-autoni takaosaan."

Pelastusryhmät löysivät läheltä myös toisen vaurioituneen sedanin. Kuljettaja, joka antoi nimensä vain Mr. Pisitiksi, kertoi Pattaya Newsille: "Minua pysäytettiin punaisessa valossa risteyksessä, kun maastoauto törmäsi ajoneuvoni ja useiden muiden takaosaan. Onneksi en loukkaantunut."

Pattayan kaupungin poliisi tarkastaa CCTV-materiaalia risteyksessä. SUV-kuljettajalle tehdään alkoholiverikoe jatkotoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.