18-pyöräinen murskasi kuolemaan 20-vuotiaan autoilijan Chonburissa

Mueangin alue, Chonburi -

20-vuotias moottoripyöräilijä murskattiin kuoliaaksi 18-pyöräisen kuljettajan toimesta ollessaan matkalla kotiin töistä Chonburin Mueangin alueella.

Onnettomuus tapahtui eilen 22. joulukuuta 2022 tiellä moottoritien alapuolella Don Hua Lorin osa-alueella. Uhri, 20-vuotias herra Phatthames Sriraksa, löydettiin kuolleena useiden luunmurtumien vuoksi. Phatthames, joka on syntyperäinen Sisaketin maakunnassa, vietiin paikalliseen sairaalaan hautajaisjärjestelyjä varten.

Hänen moottoripyöränsä, Chonburissa rekisteröity musta ja keltainen Yamaha Mio, löydettiin 18-vuotiaan Yan Leabloyn kuljettaman valkoisen 43-pyöräisen auton alta. Kuljettaja väitti poliisille, että uhri ajoi suurella nopeudella mutkassa, menetti hallinnan ja liukui kuorma-autonsa alle. Yan sanoi ajavansa normaalisti eikä pystynyt jarruttamaan, joten uhri ajettiin yli.

Chonburin poliisi kuulusteli kuorma-auton kuljettajaa. Oli epäselvää, nostetaanko kuljettajaa vastaan ​​syytteitä.

Aiemmin tällä viikolla, a naispuolinen tehtaan työntekijä hänet myös murskattiin kuoliaaksi palatessaan kotiin Chonburissa kuorma-auton toimesta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.