Six-Wheeler murskasi naismoottoripyöräilijän kuoliaaksi Sri Rachassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sri Racha, Chonburi -

Naispuolinen tehdastyöläinen murskasi kuolemaan kuusipyöräisen matkalla kotiin Sri Rachassa eilen 20. joulukuuta.

Bowinin poliisi koordinoi yhteistyötä Sri Rachan pelastuspalvelujen kanssa vastatakseen onnettomuuteen risteyksessä lähellä Phan Sadet Nai -koulua Chonburin Sri Rachan alueella. Uhri, 24-vuotias rouva Wannapa Kabil, löydettiin kuolleena kuusipyöräisen ilman rekisterikilveä alta.

Pelastajien mukaan uhrin pää loukkaantui vakavasti. Hänen murskattu moottoripyöräkypäränsä ja punainen Honda Wave -moottoripyörä makasivat hänen ruumiinsa lähellä. Hänen kollegansa vain tunnistettu Somsri kertoi pelastajille, että Wannapa työskenteli tehtaalla Rojanan teollisuusalueella.

Kun he kaksi olivat matkalla kotiin, Wannapan ajoneuvo kompastui vahingossa kuoppaan ja kaatui, Somsri kertoi. Hänen vieressään ollut kuorma-auto ajoi sitten uhrin yli ja tappoi tämän välittömästi.

Tuntematon kuorma-auton kuljettaja vietiin Sri Rachan poliisiasemalle oikeussyytteitä varten.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.