Pattayalla sijaitsevalla viihdepaikalla ei väitetty olevan asianmukaista lupaa

Pattaya -

Pattayalta löydettiin viihdepaikka ilman laillista lupaa Pattayan poliisin mukaan.

Pattayan kaupungin poliisi tarkasti Pattayan viihdepaikat puolenyön jälkeen tänään (11. joulukuutath) varmistaakseen, että kyseiset operaattorit noudattavat lakeja.

Pattayan kaupungin poliisi kertoi Pattaya Newsille, että yksi viihdepaikka löydettiin ilman laillista lisenssiä, joka sijaitsee Third Pattaya Roadilla ja nimeltään "New Season 88".

Johtaja, jota poliisit eivät tunnistaneet, vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle lisätoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.