Yksi kultakaupan ryöstäjä loukkaantui vakavasti, yksi pidätettiin, kaksi pakeni, kun kaupan omistaja otti lain omiin käsiinsä Takissa

Tak -

  Yksi kultakaupan ryöstäjä on loukkaantunut vakavasti, yksi pidätettiin ja kaksi muuta pakeni, kun omistaja avasi heihin tulen haulikolla.

CCTV-kuva kultaliikkeestä lähellä koulua Mueang Takin alueella näyttää neljä epäiltyä pysähtyneen kultaliikkeen eteen. Yksi heistä rikkoi liikkeen lasioven ennen kuin muut astuivat sisään.

Kun yksi rosvo katkaisi kultaliikkeen esteitä päästäkseen kassalle, liikkeen omistaja avasi heihin tulen haulikolla, jolloin he kaikki pakenivat kauhuissaan, ja yksi jopa liukastui matkallaan lasin päälle. ulos.

Yksi heistä loukkaantui vakavasti, ja toinen on pidätetty. Kaksi heistä pakeni onnistuneesti paikalta. Poliisin mukaan suurin osa epäillyistä on teini-ikäisiä ja he etsivät kahta epäiltyä, jotka olivat paenneet lehdistön ajan.

Voit katsoa videomateriaalia tapahtumasta TÄÄLTÄ, mutta huomioi, että video saattaa häiritä herkkiä katsojia. Katsojan harkintavaltaa suositellaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.