Kiinalainen mies pidätettiin Rayongissa 401 päivän oleskelun ylittymisestä

Rayong –

  Kiinalainen mies pidätettiin Rayongissa, koska hän oli ylittänyt lailliset viisumiehdot 401 päivää.

Rayongin maahanmuuttoviraston edustajat kertoivat Pattaya Newsille, että he ovat pidättäneet herra Caon, Kiinan kansalaisen, 43, kiinalaisessa ravintolassa Pluak Daengissa tällä viikolla. Mr. Cao kertoi upseereille, että hän työskenteli ravintolassa aiemmin, mutta tällä kertaa hän tuli syömään.

Hän on nyt ylittänyt viisuminsa 401 päivää maahanmuuttovirkailijoiden mukaan. Hänet vietiin Pluak Daengin poliisiasemalle syytteen oleskeluajan ylittämisestä, ja hän odottaa karkottamista.

Samaan aikaan, 56-vuotias kuwaitilainen mies pidätettiin Pha-nganin saarella Surat Thanissa 16 päivän ajan hänen laillisten viisumiehtojensa ylittymisestä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.