PÄIVITYS: Pattayan kultakaupan ryöstäjän palkkio nousee 100,000 XNUMX bahtiin

Pattaya -

  Pattayan poliisi on nostanut kultakaupan ryöstön palkkion, joka on edelleen paennut, 100,000 50,000 bahtiin XNUMX XNUMX:sta.

Edellinen tarinamme:

Aseita käyttävä rosvo ryösti Pattayan kultakaupan ja lakaisi noin miljoonan bahtin arvosta kultakoruja ennen pakenemista.

Nyt päivitykseemme:

Pattayan poliisin mukaan epäilty lakaisi suuren määrän kultakaulakoruja yhteensä miljoona bahtia Auroran kultaliikkeestä 9. marraskuuta kello 8.

Epäiltyä ei edelleenkään voida tunnistaa lehdistöaikaan, mutta hänellä on tumma iho, noin 170 cm pitkä ja hän ajaa mustalla Honda Wave 125i -moottoripyörällä ilman sivupeilejä ja rekisterikilpiä.

Koska ryöstäjä on edelleen paennut, poliisi on kaksinkertaistanut hänelle maksettavan palkkion 50,000 100,000 bahtista XNUMX XNUMX bahtiin jokaiselle henkilölle, joka voi antaa hyödyllistä tietoa, joka johtaa epäillyn pidättämiseen.

Kaikkia, jotka voivat auttaa, kehotetaan ottamaan yhteyttä Pattayan poliisipäällikkö Pol. Eversti Kunlachart Kunlachai, 090-9093248.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.