Aseellinen kultaryöstö pyyhkäisee miljoonan bahtin arvoisia koruja Pattayan kultakaupasta

Pattaya -

Aseita käyttävä rosvo ryösti Pattayan kultakaupan ja lakaisi noin miljoonan bahtin arvosta kultakoruja ennen pakenemista.

Pelottava hetki tallentui CCTV-kuvalle eilen, 9. marraskuuta, kun epäilty käveli Aurora Gold Shopiin Tesco Lotusissa Etelä-Pattayalla ja uhkasi myymälän henkilökuntaa aseella laittamaan kultaiset kaulakorut reppuunsa.

Epäilty seisoi noin 160-170 cm ja yllään hattu, pitkät mustat housut ja musta pitkähihainen paita, jossa oli CCTV-kuvan mukaan kirkkaan oransseja viivoja.

Hän näytti naishenkilökunnalle paperiarkin, johon oli kirjoitettu hänen vaatimuksensa; Henkilökunta kuitenkin epäröi, joten hän käveli tiskin taakse, lakaisi kaksi kultakorua ja pakeni kaupasta. Henkilökunnan mukaan kukaan ei onneksi loukkaantunut.

Epäilty hyppäsi mustaan ​​Honda Wave -moottoripyöräänsä ja pakeni, Pol. Kenraaliluutnantti Itthipol Ittisarn-ronnachai sanoi. Hän oli kehottanut asianomaisia ​​virkamiehiä tutkimaan CCTV-materiaalia, keräämään epäillyn sormenjäljet ​​ja tarkistamaan alueen rikosrekisterit epäillyn tunnistamiseksi.

Liikkeen henkilökunta kertoi poliisille, että epäilty kirjoitti paperiinsa: ”Olen pulassa. Äitini on hyvin sairas." Henkilökunta huomasi myös epäillyn kävelevän liikkeen edessä ennen ryöstön tekemistä, mutta he eivät uskoneet, että epäilty oli ryöstäjä.

Kaikki varastetut arvoesineet sisälsivät kuusi kolmen bahtin painoista kultakaulakorua ja kahdeksan kahden bahtin painoista kultakaulakorua, joiden yhteisarvo on miljoona bahtia.

Liikkeen työntekijöitä kuulustellaan Pattayan poliisiasemalla, kun taas lainvalvontaviranomaiset jahtaavat epäiltyä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.