"Amazing Thailand 10 Million Celebrations" merkitsee 10 miljoonan vierailijan virstanpylvästä vuonna 2022

TAT:n lehdistötiedote -

Tervetuliaistapahtumat järjestetään 10. joulukuuta seitsemällä lentokentällä ja kahdella rajatarkastusasemalla kiittäen ja kiittäen kaikkia turisteja heidän luottamuksestaan ​​Thaimaahan lomakohteena.

Bangkok, 6. joulukuuta 2022 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) järjestää "Amazing Thailand 10 Million Celebrations" juhlistaakseen tämän vuoden matkailijoita 10. joulukuuta asti saavuttaen 10 miljoonan virstanpylvään.

Thaimaassa oli maahanmuuttoviraston mukaan noin 9.78 miljoonaa ulkomaalaista matkailijaa 1.-5. Lukumäärän odotetaan saavuttavan 2022 miljoonan kävijän rajan 10. joulukuuta 10.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "10 miljoonan vierailijan rajan saavuttaminen niin pian sen jälkeen, kun Thaimaa avattiin kokonaan uudelleen kansainväliselle matkailulle 1. lokakuuta 2022, on kaikkien Thaimaan matkailualan ja kaikkien thaimaalaisten valtakunnallisen yhteistyön tulos. . Sellaisena annamme vilpittömät kiitoksemme ja kiitoksemme kaikille turisteille, jotka ovat vierailleet meillä tänä vuonna.”

"Amazing Thailand 10 Million Celebrations" toivottaa saapuvat turistit tervetulleiksi seitsemälle keskeiselle kansainväliselle ja alueelliselle lentoasemalle Bangkokissa (Suvarnabhumi ja Don Mueang), Phuketissa, Krabissa, Chiang Maissa, U-Tapaossa ja Samuissa sekä kahdella rajalla. tarkastuspisteet Sadaossa ja Nong Khaissa.

Bangkokin Suvarnabhumin lentokentälle saapuva onnekkain turisti saa erikoispalkinnon.

TAT on jatkanut aktiivisesti Thaimaan mainostamista suosituimpana lomakohteena vierailijoiden lähteillä ympäri maailmaa.

Markkinointi- ja myynninedistämistyöt ovat keskittyneet "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters" -kampanjaan, joka kutsuu vierailijat tutustumaan moniin olemassa oleviin ja uusiin matkailuelämyksiin, joita on tarjolla koko valtakunnassa.

Painopiste on mielekkäässä matkustamisessa ja Thaimaan soft-power-säätiöiden edistämisessä, joihin kuuluvat ruoka, elokuva, muoti, taistelu ja festivaali. Valtakunta tarjoaa joukon NFT-tuotteita – luonto säilytettäväksi, ruoka tutkittavaksi ja thaimaallisuus löydettäväksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.