"Upeat Thaimaan 10 miljoonan juhlat" 10 miljoonan vierailijan virstanpylvääksi vuodelle 2022

TAT:n lehdistötiedote -

Tervetuliaistapahtumat järjestetään 10. joulukuuta seitsemällä lentokentällä ja kahdella rajatarkastusasemalla kiittäen ja kiittäen kaikkia turisteja heidän luottamuksestaan ​​Thaimaahan lomakohteena.

Bangkok, 6. joulukuuta 2022 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) järjestää "Amazing Thailand 10 Million Celebrations" juhlistaakseen tämän vuoden turisteja, jotka saapuvat 10. joulukuuta saakka ja saavuttavat 10 miljoonan virstanpylvään.

Thaimaassa oli maahanmuuttoviraston mukaan noin 9.78 miljoonaa ulkomaalaista matkailijaa 1.-5. Lukumäärän odotetaan saavuttavan 2022 miljoonan kävijän rajan 10. joulukuuta 10.

Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri, sanoi: "10 miljoonan vierailijarajan saavuttaminen niin pian sen jälkeen, kun Thaimaa avattiin kokonaan uudelleen kansainväliselle matkailulle 1. lokakuuta 2022, on kaikkien Thaimaan matkailualan toimijoiden ja kaikkien thaimaalaisten yhteisten ponnistelujen tulos. valtakunnallinen. Sellaisena annamme vilpittömät kiitoksemme ja kiitoksemme kaikille matkailijoille, jotka ovat vierailleet meillä tänä vuonna.â€

"Amazing Thailand 10 Million Celebrations" toivottaa saapuvat turistit tervetulleiksi seitsemälle keskeiselle kansainväliselle ja alueelliselle lentoasemalle Bangkokissa (Suvarnabhumi ja Don Mueang), Phuketissa, Krabissa, Chiang Maissa, U-Tapaossa ja Samuissa sekä kahdella. rajatarkastuspisteet Sadaossa ja Nong Khaissa.

Bangkokin Suvarnabhumin lentokentälle saapuva onnekkain turisti saa erikoispalkinnon.

TAT on jatkanut aktiivisesti Thaimaan mainostamista suosituimpana lomakohteena vierailijoiden lähteillä ympäri maailmaa.

Markkinointi- ja myynninedistämistyöt ovat keskittyneet "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters" -kampanjaan, joka kutsuu vierailijat tutustumaan moniin olemassa oleviin ja uusiin matkailuelämyksiin, joita on tarjolla koko valtakunnassa.

Painopiste on mielekkäässä matkustamisessa ja Thaimaan pehmeän voiman perustan edistämisessä, joita ovat ruoka, elokuvat, muoti, taistelu ja festivaali. Valtakunta tarjoaa lukuisia NFT-tuotteita – luonto säilytettäväksi, ruoka tutkittavaksi ja thaimaallisuus löydettäväksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.