Reader Talkback Thaimaan tulokset: Mikä Pattayan tie tarvitsee mielestäsi kiireellisimmän korjaushuollon ja miksi?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime aikoina kysyimme sinulta seuraavaa:

Mikä Pattayan tie tarvitsee mielestäsi kiireellisimmän korjaushuollon ja miksi?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Saamme päivittäin huolia Pattayan eri teistä, olipa kyse rakentamisen tarpeesta, loputtomalta näyttävästä rakentamisesta tai rakentamisesta, joka vaatii parempaa valaistusta, kylttejä, varoituksia, siivousta jne. Tienrakennus on näyttänyt loputtomalta vuonna Pattaya ja jotkut alueet ovat huonompia kuin toiset. On selvää, että korkean optiikan matkailualueiden alueet, kuten Walking Street tai Walking Streetin lähellä oleva Second Road, saivat äskettäin myös etusijalle ja niitä korjattiin…

Mutta on monia muita alueita ja teitä, jotka vaativat huomiota, jopa tärkeimpien alueiden, kuten Threpprasit ja Second Road Keski-Pattayalla, lisäksi, ja haluamme koota lukijoiltamme luettelon siitä, missä JA miksi se on prioriteetti.

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsimme erilaisia ​​mielipiteitä. Alla olevat näkemykset ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median näkemyksiä ja lausuntoja. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-=

Tony A: JOKAISET TIET JA KÄYTTÄVÄT OVAT HÄPÄPEÄ.

-=-=-=-=-=-

Martin T-Thepprasit Road on uusittava, kaikki viemärit ovat 6 tuumaa tienpinnan yläpuolella ja ympärille on kiedottu punainen ja valkoinen heijastinnauha

-=-=-=-=-=-

Jimmy H-2nd Road on painajainen.

-=-=-=-=-

DR-. Thepprasit Road, mikä kauhea painajainen yritysten omistajille, alue on katastrofialue.

- = - = - = - = -

Kyle L-Pahin alue on tällä hetkellä Thepprasit Road, jossa Second Road on tiiviissä yhteydessä.

- = - = - = - = -

IC-Evidently Walking Street repeytyy taas maaliskuussa. Mikä katastrofi, kolme vuotta siirtää kaapeleita maan alle?

-=-=-=-==

Mod S-Hei, olen thaimaalainen. Pahin on rautatien tulva, ja monet kylät tulvivat joka kerta täälläkin. Kukaan ei välitä.

- = - = - = - = -

Bruce-Totuuden pyhäkkö tie. Tämän oletetaan olevan tie maailmanluokan turistinähtävyyteen, mutta se näyttää roskalta.

- = - = - = - = -

Liam RI:llä on tunne, että Beach Road -töiden alkaminen tulee olemaan pahin. Emme ole vielä edes päässeet Second Roadille.

-=-=-=-=-=

NI-Soi 15 lähellä Avenuea. Näyttää siltä, ​​että wc:ssäni huonona päivänä.

-=-=-=-=-=-=-

Huomiona, meillä oli MONTA hakemusta Second Roadista ja Threpprasitista, liian monta jaettavaksi, mikä näyttää olevan VALTAINEN prioriteetti asukkaille.

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/