Reader Talkback Thaimaa: Mikä Pattayan tie tarvitsee mielestäsi kiireellisimmän korjaushuollon ja miksi?

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä: 

Mikä Pattayan tie tarvitsee mielestäsi kiireellisimmän korjaushuollon ja miksi?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Saamme päivittäin huolia Pattayan eri teistä, olipa kyse rakentamisen tarpeesta, loputtomalta näyttävästä rakentamisesta tai rakentamisesta, joka vaatii parempaa valaistusta, kylttejä, varoituksia, siivousta jne. Tienrakennus on näyttänyt loputtomalta vuonna Pattaya ja jotkut alueet ovat huonompia kuin toiset. On selvää, että korkean optiikan matkailualueiden alueet, kuten Walking Street tai Walking Streetin lähellä oleva Second Road, saivat äskettäin myös etusijalle ja niitä korjattiin…

Mutta on monia muitakin alueita ja teitä, jotka vaativat huomiota, jopa tärkeimpien alueiden, kuten Threpprasitin ja Second Roadin Keski-Pattayalla, lisäksi, ja haluamme koota lukijoiltamme luettelon siitä, missä JA miksi se on prioriteetti. Tässä on muutamia, joista olemme tietoisia ja joita olemme käsitelleet viime aikoina:

Soi Buakhaon tietöiden valmistuminen siirrettiin palon jälkeen seuraavaan Songkraniin, Pattayan apulaispormestari myöntää

Pattayan pormestari katselee muuttavan liikennesuunnitelman Sukhumvit Roadilla Nakluassa

Pattayan viranomaiset tiedottavat Beach Roadin tienlaajennusprojektista

Soi Siam Country Clubin lähellä sijaitsevan Phon Prapha Nimit 13:n asukkaat valittavat tieolosuhteista, tulvista ja rakentamisesta

Huomaa, että Nimit 13:n asukkaat kertoivat äskettäin The Pattaya Newsille, että onnettomuuksia, myös kuolemaan johtaneita, on tapahtunut viime aikoina, koska he kutsuvat asianmukaisten varoitusmerkkien, valojen, esteiden, tien kartioiden ja henkilökunnan puutteen.

Pattayan viranomaisten mukaan Central Pattaya Roadin jalkakäytävät ovat 80-prosenttisesti valmiita, ja niiden on määrä valmistua syyskuun loppuun mennessä.

Pattayan alueen asukkaat ovat huolissaan Totuuden pyhäkköön johtavan päätien Soi Naklua 12:sta.

Pattayan apulaispormestarin kerrotaan olevan pettynyt tietöiden lykkäämiseen

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/