Nainen pidätettiin Pattayalla väitetyn 30 miljoonan bahtin investointihuijauksen vuoksi  

Pattaya –

Nuori nainen pidätettiin Pattayassa sen jälkeen, kun useiden uhrien väitetään menettäneen yli 30 miljoonaa bahtia investointihuijauksessa.

Crime Suppression Division Police eli CSD kertoi TP์N-medialle, että he ovat pidättäneet Patcharee Maneesrin, 24, asunnosta Pattayassa Loein provinssin tuomioistuimen pidätysmääräyksen jälkeen petoksesta ja tietokonejärjestelmään tuodusta lainahuijauksesta.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi havaitsi, että neiti Patcharee oli väitetysti osa suurempaa lainahaiverkostoa. Hän pohjimmiltaan suostutteli uhrit sijoittamaan hänen kanssaan ja väitti, että he saisivat paljon suuremman tuoton alhaisella riskillä ja ilman työtä.

Lukuisat uhrit investoivat hänen kanssaan, vaikka CSD ei julkistanut väitettyjen uhrien nimiä tai tarkkaa määrää. Patchareen investoinneista syntyi yli 30 miljoonaa bahtia, CSD totesi. Hän ei kuitenkaan väitetysti maksanut mitään tuottoa sijoittajilleen ja katosi. Tämä johti siihen, että monet uhrit eri maakunnissa, kuten Loei, tekivät poliisille ilmoituksia häntä vastaan.

Ms. Patcharee on kiistänyt kaikki syytökset ja väittää olevansa syytön. Hänet vietiin takaisin Na Din Dam -poliisiasemalle Loeissa lisätoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.