PÄIVITYS: Poliisi maksaa 50,000 XNUMX bahtia kultakaupan ryöstäjälle Pattayassa

Pattaya -

  Pattayan poliisi on maksanut 50,000 XNUMX bahtin palkkion rosvolle, joka varasti kultakaulakoruja lähes miljoonan bahtin arvosta Auroran kultakaupasta muutama viikko sitten.

Edellinen tarinamme:

Aseita käyttävä rosvo ryösti Pattayan kultakaupan ja lakaisi noin miljoonan bahtin arvosta kultakoruja ennen pakenemista.

Nyt päivitykseemme:

Pattayan poliisin mukaan epäilty, jota ei vieläkään voida tunnistaa lehdistön ajan, käytti Double Bell 723 BB -aseella ryöstääkseen Auroran kultaliikkeen 9. marraskuuta kello 8. Liike sijaitsi Tesco Lotusissa Etelä-Pattayalla.

Poliisin mukaan epäilty oli noin 170 cm pitkä mies. Hän ajoi mustalla Honda Wave 125i -moottoripyörällä ilman sivupeilejä ja rekisterikilpeä. Poliisi sanoi, että ihmiset, jotka pystyvät antamaan hyödyllistä tietoa, joka johti epäillyn pidätykseen, palkittaisiin 50,000 XNUMX bahtilla.

Kaikkia, jotka voivat auttaa, kehotetaan ottamaan yhteyttä Pattayan poliisipäällikkö Pol. Eversti Kunlachart Kunlachai, 090-9093248.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.