Päihtynyt olutbaarin omistaja selvisi ilman vammoja törmättyään ja kaatuttuaan autonsa Pattayalla

Pattaya -

  Väitetty päihtynyt olutbaarin naispuolinen omistaja selvisi ilman vammoja, kun hän törmäsi sedanilla pysäköityyn kuorma-autoon ennen kuin kaatti sen tänä aamuna.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 3 tänä aikaisin aamulla (30. marraskuutath) Jomtien Second Roadilla lähellä Nong Pong -risteystä.

Pelastuslaitokset ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen sedanin tieltä. Kuljettaja Nantakan Surinthorn, 26, oli saanut vain muutamia pieniä naarmuja ja mustelmia. Lainvalvontaviranomaiset löysivät läheltä vaurioituneen pysäköidyn pakettiauton.

Nantakan myönsi Pattayan poliisille, että hän oli juonut alkoholia baarissaan ja oli voimakkaasti päihtynyt. Hän kertoi myös pyörtyneensä eikä muistanut mitä tapahtui. Hänet pidätettiin ja vietiin Pattayan poliisiasemalle lisätoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.