Rankkasade- ja äkillinen tulvavaroitus 36 Thaimaan maakunnalle

Thaimaa -

  Voimakkaat sateet ja äkilliset tulvat ovat voimassa 36 maakunnassa Thaimaan itä- ja eteläosissa 23. marraskuuta alkaen.rd marraskuuhun 24th, 2022.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on antanut uusimman säävaroituksensa tänään (21. marraskuuta).st).

Matalapaine kattaa Thaimaanlahden ja monsuuniloukku kulkee Thaimaan eteläosien läpi 23. marraskuuta alkaenrd marraskuuhun 24th. Tämä aiheuttaa Thaimaan itä- ja eteläosissa rankkoja sateita ja äkillisiä tulvia.

Samaan aikaan Thaimaan pohjois-, koillis- ja keskiosissa on paikoin merkittäviä sateita.

Thaimaanlahdella ja Andamaanienmerellä aallot ovat jopa kaksi metriä. Veneiden tulee käsitellä varoen ja pieniä veneitä kehotetaan pysymään mailla.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.