Intialaisen turistin kerrotaan varastetun kultaisen kaulakorun, jonka Pattaya laupias samarialainen palauttaa

Pattaya -

Intialainen turisti ilmoitti poliisille, että hänen mukaansa 285,000 XNUMX bahtia arvoinen kultainen kaulakorunsa väitettiin olleen transsukupuolisten ryhmän taskuvaras. Mutta onneksi eräs Pattayan laupias samarialainen löysi kaulakorun ja palautti sen turistille.

43-vuotias intialainen uhri Nitin Mukund Puronit juoksi ilmoittamaan varkaustapauksesta Pattayan poliisiasemalle kello 2.30 tänään, 20. marraskuuta.

Puronit kertoi poliisille, että häneltä varastettiin kultainen kaulakoru, jonka hän väitti maksavan yli 285,000 13 bahtia, kun hän käveli ystäviensä kanssa Beach Roadilla Soi 2/XNUMX:n edessä Pattayassa, Chonburissa.

Pattayan poliisipäällikkö Pol. Eversti Kunlachart Kunlachai määräsi tutkintapoliisin olemaan uhrin mukana tarkastamaan tapahtumapaikan.

Beach Roadilla intialainen turisti jatkoi, että häntä lähestyi joukko, jonka hän kuvaili neljäksi transsukupuoliseksi ihmiseksi. Ryhmä kiersi Puronitin ja yritti tarjota hänelle maksettua kumppanuutta, josta hän kieltäytyi ja käveli nopeasti pois. Kun epäillyt olivat poissa, Puronit tajusi, että hänen kaulassaan oleva kultainen kaulakorunsa puuttui, joten hän ryntäsi ilmoittamaan tapauksesta Pattayan poliisille.

Tutkinnan päätyttyä Pattayan poliisi kuitenkin kertoi The Pattaya Newsille, että thaimaalainen laupias samarialainen herra Pongdanai Khotbutr, 29, tuli ilmoittamaan heille löydetystä kultakaulakorusta poliisiasemalle.

Pongdanai oli ollut Beach Roadin alueella todistajana ja kertoi huomanneensa Puronitin hermostuneen koskettavan hänen kaulaansa ja näyttävän etsivän jotain aikaisemmin, ja yhtäkkiä juoksi karkuun. Sitten Pongdanai huomasi kultakaulakorun maassa tapahtumapaikan ympärillä, joten hän piti sen ja päätti ilmoittaa siitä poliisille.

Pattayan poliisi palautti kaulakorun Puronitille ja painotti hänelle, ettei hänen pitäisi käyttää arvokkaita koruja myöhään illalla. Upseeri lisäsi, että taskuvarkaus Pattayassa oli vahingoittanut kaupungin maailmanluokan ystävällistä matkailukuvaa.

Neljän epäillyn etsintä jatkuu, ja näyttää siltä, ​​että he pudottivat kaulakorun paetessaan.

TPN toteaa, että Pattayan alueella on ollut taskuvarkauksiin liittyviä ongelmia tänä vuonna tähän mennessä 17 tapausta. viimeksi viime perjantaina.

On ollut pidätyksiä, mukaan lukien tämä viimeisin, ja Pattayan poliisi lupaa jatkaa epäiltyjen etsimistä ja pidättämistä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.