Pattayan poliisi ratsasi kahteen yökerhoon, iltaisin ratsiat jatkuvat

Pattaya -

  Pattayan poliisi teki sunnuntaina ratsian kahdelle Pattayan yökerholle ja totesi, että ainakin yhdellä oli lisenssipoikkeama, mutta totesi, että muita ongelmia ei löytynyt. Tämä on osa päivittäistä kampanjaa, jolla tukahdutetaan yöelämää poliisin mukaan turvallisuussyistä.

Pattayan poliisi, jota johtaa Pol. Kenraalimajuri Nuntawut Suwanlaong, joka toimii Chonburin maakunnan poliisin komentajana, jatkoi intensiivistä, säännöllistä viihdepaikkojen tarkastusta aikaisin tänä aamuna, 20. marraskuuta, estääkseen laittoman toiminnan.

Pol. Kenraalimajuri Nuntawut paljasti Pattaya Newsille etsineensä satunnaisesti kahta yöpaikkaa, mukaan lukien Fin Up, jotka sijaitsevat Soi Buakhaossa, Pattayassa, Chonburissa, joissa monet sekä kotimaiset että ulkomaiset pubin kävijät juoivat sisällä.

Virkailijat pyysivät tapahtumapaikan ylläpitäjiä etsimään huumeita, aseita, thaimaalaisia ​​henkilökortteja ja ulkomaalaisten turistien passeja, eivätkä havainneet rikkomuksia, paitsi että ainakin yhdessä tapahtumapaikassa oli Nuntawutin mukaan viihdepaikkojen toimimiseen vaadittava lisenssiero.

Vt. ylipäällikkö neuvoi tapahtumapaikan pitäjiä lopettamaan toimintansa ja sulkemaan tapahtumapaikat, kunnes he pystyvät esittämään lain edellyttämät toimiluvat. Poliisi lisäsi, että jos operaattorit eivät tottele, hänen on ryhdyttävä oikeustoimiin heitä vastaan. Nuntawut lupasi päivittäisiä ratsioita, vaikka thaimaalaiset ja turistit ovatkin kritisoineet niitä sosiaalisessa mediassa voimakkaasti.

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.