Alueen 2 poliisi lupaa tiukempaa seitsemän viihdepaikkojen säännön noudattamista, sano ei MM-kisojen myöhemmälle sulkemiselle

Pattaya -

Alueen 2 poliisi käyttää seitsemää sääntöä Pattayan viihdepaikkojen siivoamiseen ja tukahduttamiseen, mukaan lukien laillisten sulkemisaikojen tiukka noudattaminen.

Kenraalimajuri Nantawut Suwanlaong, Chonburin provinssin poliisipäällikön vt., kertoi Pattaya Newsille 18. marraskuuta 2022 lehdistön, Pattayan kaupungin virkamiesten ja baarien omistajien kanssa pidetyssä suuressa kokouksessa "Banglamungin alueella on yhteensä 1,329 2 rekisteröityä viihdepaikkaa ja alkoholia myyvät ravintolat. Pattayassa on viime aikoina tapahtunut monia välikohtauksia ja kaaosta, jotka ovat aiheuttaneet julkisia haittoja. Alue XNUMX:n poliisi valvoo nyt suoraan tiukasti seitsemän säännönmukaista sääntöä ja on ryhtynyt toimeen sääntöjen noudattamisen valvomiseksi Pattayassa.

Säännöt ovat:

  1. Alle 20-vuotiaiden käyttäjien pääsy baariin ja viihdekohteisiin ei ole sallittua.
  2. Alkoholia ei saa myydä alle 20-vuotiaille missään paikoissa, mukaan lukien ravintolat.
  3. Viihdepaikat on suljettava ja kaikki asiakkaat poissa lakisääteisten sulkemisaikojen mukaisesti, tällä hetkellä keskiyöstä klo 2:XNUMX välisenä aikana vyöhykkeestä riippuen.
  4. Alkoholin myynti laillisen ajan kuluessa on kielletty kaikissa paikoissa.
  5. Aseiden ja laittomien huumeiden pääsy viihdekohteisiin on kielletty
  6. Ihmiskaupan salliminen viihdepaikoissa on kielletty.
  7. Laittomien uhkapelien salliminen kaikissa pelipaikoissa on kielletty.

"Poistamme kaikkia näitä sääntöjä Pattayassa. Pattayalla ei saa olla alaikäisiä viihdepaikkojen käyttäjiä, ihmiskauppaa, aseita, huumeita ja oleskeluajan ylittäviä ulkomaalaisia. Nantawut lisäsi.

Mitä tulee ulkomaalaisiin, jotka viipyvät kauemmin, Nantawut varoitti, että poliisi tarkastaa turistien asiakirjat ja passit varmistaakseen, etteivät he ole ylittäneet oleskeluaikaa, ja rohkaisi kaikkia turisteja pitämään aina mukanaan luettava kopio viimeaikaisista asiakirjoistaan, mukaan lukien passin leimat.

"Tästä lähtien joka päivä kello 1 kymmenet poliisit ja asiaankuuluvat poliisit partioivat valvoakseen näiden seitsemän säännön noudattamista ja rohkaistakseen paikkoja sulkemaan ajoissa joka päivä. Partioin itse joka perjantai ja lauantai varmistaakseni, että laillisia sulkemisaikoja noudatetaan." Nantawut sanoi.

"Jos joku tapahtumapaikan ylläpitäjä rikkoo näitä sääntöjä, hän joutuu oikeustoimiin ja ehdotetaan pysyvää sulkemista. Jos he eivät voi noudattaa näitä seitsemää sääntöä, kaavoitussääntöjä tai aukioloaikoja, alueen 2 poliisi vastustaa kaikkia ehdotuksia aukioloaikojen pidentämisestä tai Pattayan viihdevyöhykkeiden mukauttamisesta, jota Thaimaan hallitus parhaillaan käsittelee. Nantawut päätti.

Nantawut viittasi Thaimaan hallituksessa 29. marraskuuta keskusteltavaan ehdotukseen, joka koski matkailuvyöhykkeiden sallimista viihdepaikkojen olevan laillisesti auki kello 4:ään asti sen jälkeen, kun matkailuviranomaiset ja yöelämän yrittäjät ovat esittäneet monia vetoomuksia, joiden mukaan kello 2 on liian aikaista sulkea yökerhoja ja vastaavia paikkoja lomamatkailijoille.

Toinen ehdotus on myös valmisteilla Pattayan viihdealueiden laajentamiseksi ensimmäistä kertaa vuoden 2002 jälkeen Pattayan keskustasta syrjäisille alueille, kuten Jomtien, Naklua ja East Pattaya (The Dark Side), jolloin baarit ja yöelämän paikat voivat toimia laillisesti myöhemmin. verrattuna nykyiseen lailliseen sulkemisaikaan keskiyöhön näillä alueilla.

Nantawut on kuitenkin uhannut vastustaa virallisesti näitä ehdotuksia ja pyytää hallitusta poistamaan Pattayan ehdotettujen myöhemmin sulkevien laajennettujen turistivyöhykkeiden, kuten Phuketin ja Samuin, luettelosta myöhempien sulkemisaikojen saamiseksi, jos tapahtumapaikat eivät voi noudattaa nykyisiä sääntöjä.

Monet yritykset ja turistit ovat ilmaisseet haluavansa verkossa laillisia myöhempiä aukioloaikoja baareihin ja viihdepaikkoihin, erityisesti kun MM-kisat alkavat huomenna, 20. marraskuuta ja monet pelit pelataan noin klo 2.

Kaikista Thaimaan itäisistä provinsseista vastaavan alueen 2 poliisin äskettäinen ilmoitus kaataa kuitenkin kylmää vettä näihin toiveisiin ainakin marraskuun 29. päivään asti, kunhan poliisi ei virallisesti vastusta myöhempiä sulkemisaikoja Pattayalla.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.