Chonburin poliisi tarkastaa äskettäin Mountain B:n alueelle avatun uuden yöelämän paikan, jossa kymmeniä kuoli tulipalossa

KUVA: ข่าวเมืองชล

Sattahip, Chonburi -

Sattahipin poliisi tarkasti Mountain B -yökerhon alueelle äskettäin avatun uuden ulkoilmayökerhon/yöelämän tapahtumapaikan, jossa kymmeniä pubin kävijöitä tapettiin tulipalossa viime elokuussa.

Sattahipin poliisi, jota johtaa Pol. Plu Ta Luangin poliisiaseman komentaja everstiluutnantti Wuttipong Somjai tarkasti Chonburin poliisialueen XNUMX tuella yöelämän tapahtumapaikan, Never Landin, joka piti lauantaina avajaiset ja toimi ensimmäisenä päivänä sen jälkeen, kun kerrottiin vaihtaneen nimensä. Mountain Bar & Bistrosta.

Mountain Bar & Bistro sijaitsi lähellä Mountain B -yökerhoa, jossa 13 pubin kävijää kuoli suoraan tulipalossa ja 13 sairaaloissa sen jälkeen, kun tulipalo iski klubiin 5. elokuuta 2022. Mountain Bar & Bistron omisti "Sia Yot" tai Somyot Panprasong, 55-vuotias väitetty Mountain B:n omistaja.

KUVA: ข่าวเมืองชล

Pol. Everstiluutnantti Wuttipong kertoi The Pattaya Newsille, että uusi klubi, Never Land, oli sekoitettu baari ja ravintola, ja se sijaitsi samalla alueella kuin Vuori B, joka oli jo purettu.

Tämä paikka oli asetettu myyntiin pian sen jälkeen, kun tuli tuhosi läheisen pääyökerhon.

Kuitenkin koko tapahtumapaikka ja maa oli tällä hetkellä viiden vuoden sulkemismääräyksessä, joten Wuttipong pyysi Never Landin operaattoreita esittämään hänelle omistuskirjan poliisiasemalle nähdäkseen, oliko tapahtumapaikka todella samoilla perusteilla kuin Mountain B.

Aluksi virkailija ehdotti Never Landin operaattoreita sulkemaan tapahtumapaikan, kunnes he toimittivat todisteet asianmukaisesta luvasta ja maa-asiakirjasta, joka ei riko viiden vuoden sulkemismääräystä.

KUVA: ข่าวเมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.