Ravintola, joka liittyy pahamaineiseen MountainB-yökerhoon, jossa kaksikymmentä ihmistä kuoli tulipalossa myytäväksi Sattahipissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip -

Sia B:n ravintola, joka sijaitsee pahamaineisen Mountain B -yökerhon edessä, jossa tulipalossa kuoli 20 ihmistä, on nyt markkinoilla Sattahipissa.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat perjantaina 26. elokuuta nähneensä Mountain Bar&Bistro -ravintolan edessä myytävänä olevan kyltin, joka kuului Sia B:lle tai Pongsiri Panprasongille, 27, joka oli Mountain B:n syytetyn omistajan poika. yökerho missä Tulipalossa kuoli 20 ihmistä.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Ravintola sijaitsee palaneen Mountain B -yökerhon edessä, jonka poliisi epäili omistaneen "Sia Yot" tai Somyot Panprasong, 55. Lähteiden mukaan ravintolan omistaja tarvitsee rahaa korvausten maksamiseen tulipalon uhreille, joten hänen on äkillisesti suljettava ravintolansa ja myytävä se. Myös tämän ravintolan 60 työntekijää on jo tiedotettu.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mountain B -yökerhopalon kuolonuhrien määrä on edelleen 20 ihmistä, kun taas 20 ihmistä on edelleen sairaaloissa ja 9 potilasta hengityskoneessa 25. elokuuta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.