20-vuotias thaimaalainen mies vahvisti perjantaina 50. kuolonuhrin "Mountain B" -yökerhopalossa.

Chonburi -"Mountain B" -yökerhon traagisen tulipalon 20. kuolonuhreksi vahvistettiin perjantaina 19. elokuuta 50-vuotias Thaimaan kansalainen, jonka kerrottiin kärsineen sepsiksestä, paikallismedia raportoi.

Vainaja, jonka nimeä ei toimituksellisen politiikkamme vuoksi ilmoiteta, oli kuulemma yksi niistä potilaista, jotka tunnistettiin vakavasti loukkaantuneeksi tapaukseksi. Häntä hoidettiin tiiviissä tarkkailussa, mutta hän kärsi myöhemmin infektioista ja hänet todettiin lopulta kuolleeksi eilen kello 1.

Vanhemman veljensä mukaan vainaja oli matkustanut Bangkokista Sattahipiin saattamaan äitinsä sairaalaan seuraavana päivänä. Kuitenkin hänen ystävänsä kutsuivat hänet "Mountain B" -paikalle tapahtuma-iltana.

Suurin osa hänen ruumiistaan ​​paloi palosta ja hänen tilansa oli vakava. Hänet kiidätettiin Sattahipin sairaalaan ensiapuun ennen kuin hänet siirrettiin Chonburin sairaalaan, jossa häntä hoidettiin 14 päivää, kunnes hänet todettiin kuolleeksi perjantai-iltapäivällä.

Lisäksi veli kertoi paikallisille toimittajille, että perhe oli saanut Mountain B:n omistajalta korvauksen 30,000 XNUMX bahtia ja ruumis toimitettaisiin hautajaisiin lauantaiaamuna.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.