Reader Talkback Thailand Tulokset: Pitäisikö ulkomaalaisten sallia omistaa maata Thaimaassa ja millä ehdoilla?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Pitäisikö ulkomaalaisten saada omistaa maata Thaimaassa ja millä ehdoilla?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Napsauta alla olevaa artikkelia saadaksesi lisätietoja tästä:

Ulkomaalaisten maanomistusehdotus voidaan peruuttaa, jos thaimaalaiset eivät ole samaa mieltä, sanoo sisäministeri

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsimme erilaisia ​​mielipiteitä. Alla olevat näkemykset ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median näkemyksiä ja lausuntoja. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-=-=–==-=

Graeme – Suoraan sanottuna pidän monien thaimaalaisten kielteisiä kommentteja tästä aiheesta tietämättöminä, itsekkäinä ja epärealistisina ja paljon pelottelevina. Thaimaalaisilla on laillinen oikeus omistaa maata monissa länsimaissa, mukaan lukien kotimaassani Australiassa. Itse asiassa monet tekevät jo, mukaan lukien thaimaalaiset poliitikot, valtion virkamiehet ja johtavat thaimaalaiset liikemiehet ja heidän perheensä. Ehkä jos thaimaalaiset eivät saisi omistaa maata muissa maissa, ymmärtäisin, mutta niin ei ole. Olen asunut ja työskennellyt kuningaskunnassa 32 vuotta. Minulla on täällä syntynyt thaimaalainen vaimo ja kaksi lasta. Liikekumppanini ja minä olemme investoineet tähän maahan noin 150 miljoonaa bahtia, ja olemme toisinaan työllistäneet jopa 700 thaimaalaista tehtaallamme, joka vie suurimman osan tuotannostamme ja tuo kipeästi kaivattuja tuloja ja valuuttakurssia Thaimaahan. Thaimaan talouden uskollisena tukejana useiden vuosien ajan minulla pitäisi varmasti olla oikeus omistaa jopa 1 rain asuinmaa vaimolleni ja perheelleni ja muille perheenjäsenille, joita tuemme nauttiakseen tästä upeasta maasta asunnonomistajana ja thaimaalaisena. veronmaksaja.

-=-=-=-=-==-=-=-=

Jeff-Kansainvälisissä suhteissa ja sopimuksissa vastavuoroisuuden periaate määrää, että edut, edut tai rangaistukset, jotka yksi valtio myöntää toisen valtion kansalaisille tai oikeushenkilöille, on palautettava luontoissuorituksina.

-=-=-=-==-=-=-=-

John B-Tyhmä kysymys, mutta katsotaanko asuntoyksikkö maaksi? Jos ulkomaalaiset eivät saa ostaa maata Thaimaasta, tarkoittaisiko se, etteivät he voisi ostaa huvilaa, koska heidän on ostettava maa, jolla huvila sijaitsee?

-=-=-=-=-=-=-=-==

Steve CI ei voisi vähempää välittää

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Keith S-Gutted… Olen varma, että ulkomaalaiset jonottivat tuhansittain saadakseen 40 miljoonaa bahtia yhdestä raista maata… kokeile toista kertaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Rikas B-Isoisäni päivinä hän sai omistaa talon Australiassa vain sillä ehdolla, että hän toi käyttämättömän maan, jotta alue/maa voisi kehittyä ja kukoistaa, tuo suunnitelma näytti toimivan Ausille.

-=-==-=-=-=-=-=

Jason B-ulkomaalaisilla ei ole oikeutta ostaa maata sieltä, se ei ole heidän maansa

-=-=-=-=-=-=-=

Chris W - Sama sääntö/laki pitäisi soveltaa muissakin maakunnissa…

-=-=-=-=-=-=-=-

Gerhard S-Yksinkertainen ratkaisu Thaimaalaisten ei pitäisi saada ostaa maata mistään päin maailmaa, eikä ulkomaalainen voi ostaa maata Thaimaasta. Helppo.

-=-=-=-=-=-=-=

Merkitse S-Niin monella tavalla, he voivat yhtä hyvin tehdä siitä laillisen

-=-==-=-=-=-=-=-

Martin S-Now kieltää Thaimaan kansalaisia ​​omistamasta omaisuutta länsimaissa.

-=-=-=-=-=-=-=-

Bannon R - Haluaisin ostaa uima-allashuvilan, mutta minulla ei ole 40 miljoonaa bahtia.

–=-=-=-=-=-=-=

Andrew W-Minusta näyttää, että he saavat itsensä hulluksi ehdotuksesta, joka ei kiinnosta useimpia ulkomaalaisia. Olen varma, että jotkut kiinalaiset virkamiehet haluavat pestä rahansa ja mennä Kiinan ulkopuolelle, jos he joutuvat KKP:n suosion ulkopuolelle, mutta useimmille rehellisesti (suhteellisesti!) varakkaille ihmisille ostoehdot tekevät siitä hyvän Ei kiitos -vaihtoehto.

-=-=-=–=-=-=-=-

Rob W-Thais voi omistaa maata Yhdysvalloissa. Haluaisin ostaa talon Thaimaasta ja omistaa laillisesti sen alla olevan maan ja tuntea oloni turvalliseksi sijoituksessani. Kuinka ulkomaalainen voi tuntea olonsa täysin turvalliseksi ostaessaan talon Thaimaasta, kun "maanomistaja" (jota et edes tunne) voi tulla mukaan ja potkia sinut ulos? Vai enkö ymmärrä sääntöjä täysin?

-=-=-=-=-=-=-=

Dietmar - Kuka olisi tarpeeksi tyhmä sijoittamaan kovalla työllä ansaitsemansa rahat, kun ne voidaan "peruuttaa" niin helposti?

-=-==-=-=-=-=-

 

 

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/