Ulkomaalaisten maanomistusehdotus voidaan peruuttaa, jos thaimaalaiset eivät ole samaa mieltä, sanoo sisäministeri

KUVA: Välilyönti

Thaimaa -

Sisäministeri sanoo, että ehdotus ulkomaalaisten maiden myynnistä on valmis peruutettavaksi, jos thaimaalaiset eivät suostu siihen.

Aiemmat tarinamme:

Poliittinen aktivisti Srisuwan Janya aikoo haastaa Thaimaan hallituksen oikeuteen ehdotuksesta sallia ulkomaalainen maanomistus.

Tänään (3rd) eduskunnassa pidettiin ulkomaalaista maanomistusta koskeva kokous. Suthin Klangsang Puea Thai -puolueesta kysyi hallitukselta vieraan maan omistusoikeudesta.

Sisäministeri kenraali Anupong Paochinda vastasi, että tämä asia on edelleen valtioneuvoston käsittelyssä. Anupng sanoi, että hallitus saattaa muuttaa joitain sääntöjä, kuten nostaa investointeja 100 miljoonaan bahtiin tai investointiaikaa, jotta maa voidaan ostaa kolmesta vuodesta kymmeneen vuoteen. Jos ihmiset eivät vieläkään ole samaa mieltä, laki voidaan kumota kokonaan.

“Emme kuitenkaan tarkoita myydä maatamme muille maille, kuten monet sanovat. Tämä on yksi monista taloutta edistävistä ideoista. Jos haluamme lisää sijoittajia, meidän on löydettävä keinoja houkutella heitä." Anupong totesi.

Samaan aikaan poliittinen aktivisti Srisuwan Janya tänään (3rd) jätti korkeimpaan hallinto-oikeuteen asiakirjan, jossa hän pyysi kumoamaan ulkomaalaista maanomistusta koskeva ministeriön määräys Thaimaan hallituksen 25. lokakuuta tekemän ehdotuksen jälkeenth, 2022, sekä hidastaa tätä hyväksyntää koskevaa prosessia, kunnes tuomioistuin on tuominnut hänen asiansa.

Srisuwan sanoi, että hallituksen hyväksyntä tässä asiassa on perustuslain vastainen, koska he eivät antaneet thaimaalaisten osallistua päätökseen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.