Pattayalainen saksalainen miehellä on intensiivinen vastakkainasettelu Banglamungin poliisin kanssa, koska hänet pidätettiin väitetyn oleskeluajan ylittymisestä

Pattaya -

Pattayalla asuvalla saksalaismiehellä oli intensiivinen vastakkainasettelu poliisin kanssa, koska hänen kerrotaan pelkäävän joutuvansa pidätetyksi väitetyn oleskelun ylityksen vuoksi.

Banglamungin poliisi, maahanmuuttoviranomaiset, kansanterveysviranomaiset, pelastustyöntekijät ja Pattaya News saapuivat kyseiseen taloon Soi Panya Nimitissä Nongpruessa myöhään tänä iltapäivänä (7. marraskuuta).

Tomas Veit, 47, Saksan kansalainen, löydettiin Banglamungin poliisin mukaan raivoissaan ja arvaamattomassa tilassa. Hän yritti soittaa 35-vuotiaalle saksalaiselle vaimolleen avuksi, kun hän osoitti veitsellä hänen kaulaansa talossa ja kieltäytyi antautumasta maahanmuuttoviranomaisille tai poliisille sekä kieltäytymästä heidän pääsystä maahan.

Soitettuaan vaimolleen hän sytytti tuleen akun ja 15 kilon kaasutankin, jotka uhkasivat polttaa koko talon. Pelastustyöntekijät onnistuivat sammuttamaan palon vedellä. Poliisit eivät päässeet väkisin sisään taloon, koska siellä oli kolme koiraa, joista kaksi oli rottweilereita, jotka näyttivät suojelevan saksalaista miestä hänen käskynsä mukaan ja olivat aggressiivisia kaikkia muita osapuolia kohtaan.

Kiista jatkui tunnin ajan, kun herra Tomas jatkoi kodin tavaroiden tuhoamista ja uhkailua suullisesti talosta. Herra Tomas kiipesi sitten kotinsa katolle ja istui siellä jonkin aikaa ennen kuin meni takaisin taloon. Hänen kerrotaan yrittäneen katkaista korkeajännitejohtoja kodin lähellä ja myös heittäneen pulloilla poliiseja.

Hänen saksalainen vaimonsa saapui paikalle määrittelemättömän ajan kuluttua, jonka nimeä ei kerrottu, ja kerrottiin suostuneen työskentelemään Thaimaan poliisin kanssa auttaakseen häiritsemään ja rauhoittamaan miehensä. Hän puhui hänen kanssaan kodin edessä, jolloin poliisi pääsi väkisin sisään ja pidätti herra Tomasin vahingoittamatta itseään tai herra Tomasia.

Tomas pysyi aggressiivisessa ja yhteistyökyvyttömyydessä koko pidätyksen ajan. Hän ei vastannut käyttäytymistään koskeviin kysymyksiin poliisille tai toimittajille.

Banglamungin poliisipäällikkö eversti Nawin Sinturat kertoi Pattaya Newsille, että he saivat epäillyn naapurilta ilmoituksen, että tässä talossa asuneet ulkomaalaiset olivat aiemmin aiheuttaneet ongelmia. Heidän koiransa väitettiin jahtaneen lapsia ja moottoripyöriä. Maahanmuuttoviranomaiset havaitsivat, että pariskunta oli jäänyt yli oleskelemaan tutkinnan aikana ja tulivat pitämään Tomasin rutiininomaisen pidätyksen, kun tämä vastusti.

Herra Tomas on edelleen pidätettynä lehdistön ajan ja häntä vastaan ​​on nostettu useita mahdollisia syytteitä väitetyn oleskeluajan ylittymisen lisäksi. Hän kohtaa nämä syytteet thaimaalaisessa tuomioistuimessa, minkä jälkeen hänet todennäköisesti käsitellään karkottamista ja mustalle listalle lisäämiseksi eversti Nawinin mukaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.