Ulkomaalaisten väitetään varastaneen matkapuhelimia Pattayan guesthousesta

Pattaya -

Ryhmä ulkomaalaisia, jotka ilmeisesti työskentelevät yhdessä, epäillään varastaneen kaksi matkapuhelintaon Pattayasta sijaitsevasta guesthousesta.

Rouva Siriwan Sangaroon, 43, guesthousen työntekijä Soi Pattayassa Sai Song 9 Nongpruessa, Banglamungissa, teki ilmoituksen Pattayan kaupungin poliisille viime yönä (5. marraskuuta)th).

Hän kertoi poliisille, että siellä oli kaksi ulkomaalaista, jotka mahdollisesti Lähi-idästä pyysivät häntä katsomaan huonetta 3.rd kerroksessa hänen guesthousensa eilen. He eivät kuitenkaan varanneet huonetta. He sanoivat, että huone oli liian pieni ennen kuin he lähtivät.

Myöhemmin hän sai selville, että kaksi vierastalon vastaanottotiskillä latautunutta matkapuhelinta, joiden arvo oli 9,500 15,000 bahtia ja XNUMX XNUMX bahtia, oli kadonnut.

Sitten hän katsoi CCTV-materiaalia guesthousessa. Yksi samoista ulkomaalaisista oli saapunut majataloon perjantaina (4th) kysyi huoneesta, mutta ei varannut.

Mies palasi eilen, 5. marraskuuta, mutta ystävän kanssa. Kaksi miestä menivät katsomaan huonetta ja kolmas ulkomaalainen naamari, joka ilmeisesti työskenteli muiden kanssa, astui välittömästi sisälle vierastaloon ulkopuolelta, kun henkilökunta esitteli huonetta ja suoritti etsintöjä tiskillä ennen matkapuhelimien varastamista.

Poliisi jatkaa tutkintaa epäiltyjen etsimiseksi jatkotoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.