Korealainen turisti sanoo, että heidät varastettiin Pattayan rannalla

Pattaya -

43-vuotias korealainen turisti kertoi, että transsukupuolinen henkilö varasti hänet kävellessä Pattaya Beachillä yöllä ystävien kanssa.

Pattayan poliisille ilmoitettiin taskuvarkaustapahtumasta Soi 13/2:n edustalla Banglamungin Nongpruen osa-alueella, Chonburissa, noin kello 11 eilen 2. marraskuuta.

Uhriksi tunnistettiin herra Sanghyeon Lee, 43. Hän kertoi poliisille, että hän oli kävelemässä Pattaya Beachillä ystäviensä kanssa harjoittelemaan ja nauttimaan maisemista, kun hänen luokseen käveli transsukupuolinen henkilö ja alkoi vietellä häntä tarjoamaan kumppanuutta.

Lee sanoi, ettei hän ollut kiinnostunut, joten hän kielsi vieraan tarjouksen, joka halasi häntä ennen lähtöä. Heti kun transvestiitti oli kuitenkin poissa, uhri haputeli käteistä rahtipakkauksessaan ja huomasi 5,000 bahtin arvoisen rahansa kadonneen. Epäiltyä ei löytynyt mistään sillä hetkellä, joten Lee päätti ottaa yhteyttä poliisiin.

Pattayan poliisi tutki tapahtumapaikkaa ja ilmoitti tarkistavansa CCTV-materiaalia epäillyn jäljittämiseksi.

TPN toteaa, että Pattayan alueella on ollut taskuvarkauksiin liittyviä ongelmia tänä vuonna tähän mennessä 15 tapausta. viimeisin tapahtuma Pattaya Beachillä lokakuussa.

On ollut pidätyksiä, mukaan lukien tämä viimeisin, ja Pattayan poliisi lupaa jatkaa epäiltyjen etsimistä ja pidättämistä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.