PÄIVITYS: Poliisi etsii toista kiinalaista epäiltyä sieppauksesta ja lunnaista Pattayassa

Pattaya -

Pattayan poliisi antoi kaksi pidätysmääräystä kahdesta kiinalaisesta epäillystä, jotka sieppasivat 40-vuotiaan kiinalaisen Pattaya Walking Streetiltä ja amputoivat hänen sormensa lunnaita varten.

Edellinen tarinamme:

30-vuotias kiinalaisen miehen kaappauksesta-lunnasta epäilty Pattayassa on pidätetty Bangkokin Ekamain alueella tänään 1. marraskuuta.

Nyt päivitykseemme:

Pattayan provinssin tuomioistuin antoi tiistaina 1. marraskuuta kaksi pidätysmääräystä 30-vuotiaalle kiinalaiselle epäillylle Zhang "Tatao" Delongille ja toiselle kiinalaiselle epäillylle Zhang Wejelle, joiden väitettiin sieppaamisesta, pidättämisestä ja vahingoittamisesta. Ren Heibo lunnaista.

Pattayan poliisin mukaan Tatao oli jo pidätetty, ja hän on tällä hetkellä pidätettynä yli 400 päivän oleskelusta Thaimaassa opiskelijaviisumilla. Hän kiisti edelleen molemmat syytökset lehdistöhetkellä.

Pattayan poliisi jahtaa Zhang Wejeä. Raporttien mukaan sieppaajat tunsivat uhrin.

Oikaisu: Aiemmissa artikkeleissa uhrin ikää ilmoitettiin väärin 41. Ren Heibo on 40, Pattayan poliisi selvitti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.