PÄIVITYS: Pattayan poliisi otti Bangkokissa kiinni yhden väitetyn kiinalaisen sieppaajan, joka osallistui lunnaita ja sieppauksia koskevaan tapaukseen

Pattaya -

30-vuotias kiinalaisen miehen kaappauksesta-lunnasta epäilty Pattayassa on pidätetty Bangkokin Ekamain alueella tänään 1. marraskuuta.

Edellinen tarinamme:

Epäillyt, jotka sieppasivat 41-vuotiaan kiinalaisen miehen 30 miljoonan bahtin lunnaita vastaan, saattavat olla Kiinan kansalaisia, jotka oleskelleet laittomasti Thaimaassa opiskelijaviisumilla, kertoo apulaispoliisipäällikkö Surachate "Big Joke" Hakparn.

Nyt päivitykseemme:

Kiinalaisen epäillyn Zhang "Tatao" Delongin poliisialueen 2, Chonburin tutkintapoliisin ja Pattayan poliisin yhdistetty ryhmä pidätti asuntohuoneistossa Bangkokissa.

Häntä syytetään 41-vuotiaan Kiinan kansalaisen Ren Heibon sieppaamisesta Walking Streetiltä Pattayasta ja pitämisestä vankina 30 miljoonan bahtin lunnaita vastaan.

Lehdistöhetkellä Tataon kerrotaan edelleen kieltävän osallistuneensa sieppaukseen ja uhrin sormen amputointiin, mutta poliisi luotti todisteisiin, joihin kuului CCTV-materiaalia epäillystä hengailusta uhrin kanssa Pattayalla.

Uhrin kerrotaan olleen epäillyn ystävä.

Pattayan poliisin mukaan Tatao on tällä hetkellä pidätettynä yli 400 päivän oleskelun vuoksi Thaimaassa. Toisesta rikoksesta on tulossa pidätysmääräys.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.