PÄIVITYS: Pattayalla kiinalaisen miehen sieppaajat saattavat olla kiinalaisia, jotka oleskelevat laittomasti opiskelijaviisumilla, "Big Joke" sanoo

Pattaya —

Epäillyt, jotka sieppasivat 41-vuotiaan kiinalaisen miehen 30 miljoonan bahtin lunnaita vastaan, saattavat olla Kiinan kansalaisia, jotka oleskelleet laittomasti Thaimaassa opiskelijaviisumilla, kertoo apulaispoliisipäällikkö Surachate "Big Joke" Hakparn.

Edellinen tarinamme:

Pattayan poliisin mukaan 41-vuotias kiinalainen mies pidettiin vankina Pattayalla, ja hänen sormensa katkaistiin väitetysti lunastusjoukon toimesta, joka vaati 30 miljoonaa bahtia.

Nyt päivitykseemme:

Poliisi on tunnistanut sieppaajat Big Joken mukaan, mutta heitä ei ole paljastettu lehdistölle. Jotkut heistä ovat Kiinan kansalaisia, jotka piiloutuvat kuningaskunnassa opiskelijaviisumilla, ja jotkut ovat jääneet yli vuoden.

Tutkinnassa havaittiin, että epäillyt pidensivät viisumiaan Udon Thanin maakunnassa sijaitsevassa maahanmuuttokeskuksessa, kun taas uhri jatkoi viisumiaan Phraen maakunnassa. Big Joke sanoi tiedustelevansa Udon Thanin ja Phraen maahanmuuttokomissaareilta, miksi epäiltyjen viisumia voitaisiin jatkaa, vaikka he eivät olleet opiskelijoita.

Big Joke määräsi myös asianomaiset virkailijat tutkimaan, oliko uhrilla ristiriita epäiltyjen kanssa laittomista yrityksistä, kuten huijauspuhelukeskuksen jengistä tai huumekartellista.

Tänään, 1. marraskuuta, Chonburin oikeuslääketieteellinen ryhmä meni etsimään taloa numero 12/306 Banglamungin Huai Yain osa-alueella Chonburissa, saatuaan tietää, että uhri oli pidetty siellä vankina ennen kuin hänet siirrettiin taloon numero 51/60 Nongpruessa. Banglamungin osapiiri, Chonburi.

Kiinalainen uhri siepattiin Etelä-Pattayalta Walking Streetiltä, ​​poliisiraportin mukaan.

Todisteena säilytettiin viitta, ilmastointiteippi ja veitsi, joilla oikeuslääketieteen asiantuntijaryhmä uskoi, että uhrin vaaleanpunainen sormi leikattiin.

Big Joke sanoi, että vain pieniä yksityiskohtia voitiin paljastaa lehdistön aikaan. Yksi epäilty pidätettiin tänä aamuna, mutta häntä ei tunnistettu heti, TPN toteaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.