Kiinalaismiehen sormen leikataan irti ja pidetään vankina Pattayalla lunnaiden mukaan.

Pattaya -

Pattayan poliisin mukaan 41-vuotias kiinalainen mies pidettiin vankina Pattayalla, ja hänen sormensa katkaistiin väitetysti lunastusjoukon toimesta, joka vaati 30 miljoonaa bahtia.

Uhrin thaimaalainen tyttöystävä, Ms. Alisara Supasiribundit, 20, otti yhteyttä Pattayan poliisiin löytääkseen kadonneen kiinalaisen poikaystävänsä Ren Haibdin tänään 31. lokakuuta sen jälkeen, kun hänen poikaystävänsä katosi yhtäkkiä keskiyöllä eilen 30. lokakuuta.

Ren katosi yhdessä mustan Toyota Fortunerinsa kanssa tyttöystävänsä mukaan.

Sitten tänä aamuna Renin nuorempi veli otti yhteyttä Alisaraan ja sanoi, että hänen kiinalainen veljensä kidnapattiin ja näytti videon, jossa hänet sidottiin teipillä silmiensä päälle ja hänen vasemman käden sormensa katkesi ja vuoti voimakkaasti verta. Kuvamateriaali lähetettiin Renin veljelle Telegramin kautta ja vaadittiin 30 miljoonan bahtin lunnaita vastineeksi Renin vapaudesta.

Alisara ja Renin veli siirsivät kolme kertaa 50,000 150,000 bahtia epäillylle/epäillyille Crytocurrency-vaihdon kautta yhteensä XNUMX XNUMX bahtia.

Poliisialue 2, Chonburin poliisi ja Pattayan turistipoliisi tekivät tänään etsinnässä talon numero 51/60 Banglamungin Nongpruen osa-alueella Chonburissa ja pelastivat Renin. Poliisin mukaan hänen vasemman käden vaaleanpunainen sormi leikattiin irti. Hänet kuljetettiin turvallisesti Bangkokin Pattayan sairaalaan hoitoon.

Renin musta Toyota Fortuner löydettiin Mabprachanin tekojärven läheltä. Oikeuslääketieteellisen osaston poliisit keräsivät sormenjälkiä talosta ja uhrin autoista syyllisten tunnistamiseksi lehdistön aikaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.