21-vuotias sairaalan vartija törmäsi pyörällään bahtibussiin ja kuoli Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mueangin alue, Chonburi -

21-vuotias sairaalan vartija törmäsi moottoripyörällään bahtibussiin ja kuoli paikan päällä.

Pelastustyöntekijät tunnistivat miehen olevan Mr. Asadawut Wisaka, 21. Hänet löydettiin kuolleena niskamurtuneena ja vakavissa päävammoissa Saphan Mai Roadilta Ban Khodin osa-alueella Mueangin alueella, Chonburissa. Nuori uhri ei poliisin raportin mukaan käyttänyt kypärää.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mueangin poliisi tutki lisää ja havaitsi, että herra Asadawut ansaitsi elantonsa vartijana yksityisessä sairaalassa. Hänen rypistynyt musta Honda CBR poistettiin tieltä sen jälkeen, kun hänen ruumiinsa kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Baht-bussin kuljettaja, 51-vuotias herra Boonrat Huakham, kertoi poliisille nähneensä uhrin yrittävän väistää nopeustörmäystä, ennen kuin hän menetti pyöränsä hallinnan ja törmäsi suoraan baht-bussiinsa.

Mueangin poliisi aikoi tutkia CCTV-materiaalia selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn. Saphan Mai Road on sama onnettomuuspaikka jossa naishölkkäaja kuoli auto-onnettomuudessa Chonburi FC:n humalassa ajaneen maalivahtien toimesta aiemmin tällä viikolla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.