Chonburi Football Clubin maalivahti väitti tappaneen yhden lenkkeilijän ja loukkaantuneen toista humalassa auto-onnettomuudessa

KUVA: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Chonburi -

Kuuluisa maalivahti on kuulemma törmännyt sedanilla kahteen lenkkeilijään Chonburissa kello 4 aamulla tänään, 30. lokakuuta, tappaen toisen ja loukkaantuen vakavasti.

Maalivahdin uskottiin olevan Chonburi FC:n jäsen nimeltä Mr. Worawut "Bank" Sukuna, 23, Polin mukaan. Luutnantti Nonthanan Navanam, tutkija Mueangin poliisiasemalta.

KUVA: FootballSiam

Bankin kerrotaan törmästävän Toyota Vios -sedanilla kahteen lenkkeilijään Beach Roadilla Ban Khodin osa-alueella Mueangin alueella, Chonburissa. Ensimmäinen 62-vuotias uhri Kanya Phonghasban kuoli välittömästi jalka- ja päävammoihinsa, kun taas hänen lenkkeilykumppaninsa Mr. Pong (sukunimi tuntematon) loukkaantui vakavasti.

Pankki myönsi olevansa kuljettaja. Pol. Luutnantti Nonthanan sanoi, että Bank vaikutti humalassa ja sen veren alkoholipitoisuus oli 184 milligrammaa desilitraa kohden, mikä ylittää lain sallitun rajan. Maalivahti kieltäytyi myös allekirjoittamasta alkoholitasoaan.

KUVA: ข่าวคนชล

Mr. Sawet Jewatcharin, lenkkeilijä ja silminnäkijä, kertoi poliisille nähneensä Bankin ajavan suurella nopeudella ennen kuin hän menetti sedanin hallinnan ja osui kahteen uhriin, jotka lenkkeilivät pyörätiellä.

On myös raportoitu, että kun Mueangin poliisi kuulusteli Bankia, kaksi henkilöä, jotka sattuivat olemaan Bankin ystäviä, mukaan lukien 36-vuotias Chonburi FC:n puolustaja Mr. Chalermpong Kerdkaew, ajoi poliisin luo ja yritti viedä Bankin pois. Epäonnistumisen jälkeen kaksikko, jotka myös vaikuttivat humalassa, löivät poliisia kohti, mutta epäonnistuivat.

Raporttien mukaan kaksi ystävää luovuttivat ja vapautettiin ilman syytteitä.

Pankkia syytettiin huolimattomasta ajamisesta ja muiden kuoleman ja loukkaantumisen aiheuttamisesta. Chonburi FC ja Bank ovat pyytäneet anteeksi, ja niitä käsitellään tulevissa artikkeleissa ja päivityksissä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.