PÄIVITYS: Chonburi Football Clubin maalivahti pyytää anteeksi kuolemaan johtanutta rattijuopumusta, vannoo lopettavansa juomisen loppuelämäksi

KUVA: ข่าวเมืองชล

Chonburi -

Kuuluisa Chonburi Football Clubin maalivahti on pyytänyt anteeksi kuolemaan johtanutta auto-onnettomuutta, jossa kuoli 62-vuotias naishölkkäri ja loukkaantui vakavasti toinen tänä aamuna, ja lupasi, että hän lopettaa juomisen loppuelämänsä ajaksi.

Edellinen tarinamme:

Kuuluisa maalivahti on kuulemma törmännyt sedanilla kahteen lenkkeilijään Chonburissa kello 4 aamulla tänään, 30. lokakuuta, tappaen toisen ja loukkaantuen vakavasti.

Nyt päivitykseemme:

Pol. Eversti Eknithat Waenpradab Mueangin poliisiasemalta kuulusteli Worawut "Bank" Sukunaa, 23-vuotiasta Chonburi FC:n maalivahtia, joka törmäsi kuolemaan sedanilla kahteen lenkkeilijään humalassa varhain tänä aamuna.

Virkailija sanoi, että pankki pyysi antamaan lausuntonsa oikeudessa. Hän oli kuitenkin surullinen tapahtuneesta ja pyysi anteeksi uhreilta. Pankki lupasi myös lopettaa juomisen loppuelämänsä ajaksi.

Mitä tulee kahdesta hänen ystävästään, joilla oli riitaa poliisin kanssa, Bank sanoi, että he olivat humalassa ja halusivat vain auttaa häntä. Pol. Eversti Eknithat paljasti, että hän ei nostanut syytteitä kahta miestä vastaan, ja he olivat jo pyytäneet anteeksi väliintuloaan.

Poliisin raportin mukaan pankkia syytetään huolimattomasta ajamisesta ja muiden kuoleman ja loukkaantumisen aiheuttamisesta.

Chonburi FC:n manageri Sasit Singtonthong on pyytänyt julkisesti anteeksi traagista tapausta sanoen, että seura korvaa uhreille täyden korvauksen ja estää Worawut Sukunaa pelaamasta, kunnes hänen syytteensä on saatu päätökseen.

Chonburi FC ei tue urheilijoiden keskuudessa mitään epäterveellistä toimintaa, kuten juomista, ja estää vastaavan tapauksen tapahtumisen tulevaisuudessa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.