Sherlock Holmes saapuu Pattayalle tänä viikonloppuna

 Pattaya, Thaimaa

  Sherlock Holmes ja hänen avustajansa ja uskottunsa tohtori Watson ovat matkalla Pattayaan esiintymään Ben's Theatre Jomtienissa lauantaina 15. lokakuuta (Napsauta TÄSTÄ nähdäksesi alkuperäisen artikkelin ja tiedot). Se on kahden miehen show, jonka pääosissa ovat tunnetut brittinäyttelijät Nigel Miles-Thomas (Holmes) ja Daniel Foley (Watson).

Muutama paikka vielä vapaana, mutta vauhdilla.

Tätä esitystä seuraa myös "An Evening of Classic Love Songs" 22. lokakuuta kontratenori Jak Cholvijarn ja mezzosopraano Manasanun Aksornteang, joka tunnetaan paremmin nimellä ANGEL, joka on yksi sarjan finalisteista. Voice All Stars of Thailand lähetetään tänä viikonloppuna kansallisessa televisiossa.

Klikkaa tästä lisätietoa.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/