Sherlock Holmesin paluu Pattayaan

Pattaya, Thaimaa-

Performance Exchange ja Fringe Management ilmoittavat kiertueensa Arthur Conan Doylen "The Return Of Sherlock Holmes". Daniel Foley ja Nigel Miles-Thomas juhlivat 43-vuotisjuhlavuottaan tällä ylistetyllä tuotannolla. Ensimmäistä kertaa The Young Vic Companyssa tavattuaan he ovat kiertäneet maailmaa yhdessä kutoen valtavirran teatteria kansainvälisten koulutusohjelmien kanssa.  

Synopsis:

Kolme vuotta on kulunut siitä, kun Sherlock Holmes ja hänen vihollisensa professori Moriarty katosivat Reichenbachin putousten kuiluun. Tänä aikana Lontoon rikolliset ovat voineet nukkua turvallisesti sängyissään. Mutta yhteiskunnan korttipelaaja Ronald Adairin murhan ja Moriarty-syndikaatin elpymisen myötä pääkaupunki ei ole koskaan tarvinnut suurempaa suojelijaansa. Nigel Miles-Thomas (Holmes) ja Daniel Foley (Watson) odottavat innolla esiintymistä Ben'sissä. Tallenna päivämäärä: 15.

Arvioita loppuunmyyty 2021 Edinburghista:

”Taut, tehokas ja syvästi juurtunut Conan Doyleen” ”Miles-Thomasin jyrkkä esitys Holmesin **** All Edinburgh Theatrenä

”Tyylikäs ja oppinut” ”Klassinen rikostenratkaisukaksikko, Miles-Thomas on juuri se, jonka voisit odottaa tapaavansa Holmesina” ****Broadway Baby

”Hieno pala teatteria” **** British Theatre Guild.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/