Päihtynyt amerikkalainen turisti Nakhon Si Thammaratissa joi thaimaalaista viskiä kaksi päivää putkeen ennen kuin aiheutti yleistä häiriötä

KUVA: Nakhonjunction

Nakhon Si Thammarat –

Päihtynyt amerikkalainen turisti Nakhon Si Thammaratissa joi thaimaalaista viskiä (Lao Kao) jatkuvasti vähintään kahden päivän ajan ennen kuin aiheutti yleistä häiriötä.

Khanomin poliisille ilmoitettiin tapauksesta eilen iltapäivällä (5th) Baan Pa Lanella Khanomin alueella. He saapuivat paikalle löytääkseen ulkomaalaisen miehen, joka huusi epäjohdonmukaisesti paikallisen ruokakaupan edessä. Myös lähistöllä ollut auto vaurioitui ja noin tusina poliisia sai miehen lopulta kiinni ja pidätti pitkän ajan kuluttua yllä olevassa kuvassa näkyvän väkijoukonhallintatyökalujen avulla.

Khanomin poliisi kertoi Phuket Expressille, että mies tunnistettiin vain Andigoksi, 45, Amerikan kansalaiseksi. Hän saapui Thaimaahan äskettäin kuukauden turistiviisumilla.

Uhri, herra Soonthorn Chumchoo, kertoi The Phuket Expressille: "Turisti käveli alueella noin kaksi päivää. Hän oli vahvasti päihtynyt ja näytti olevan vihainen jostain. Hän vahingoitti kaikkea, mitä hän käveli ohi, mukaan lukien ruokakauppani. Hän käytti myös kiveä osumaan ja vahingoittamaan lähellä olevaa autoa.

Muut todistajat kertoivat Khanomin poliisille nähneensä turistin juovan thaimaalaista viskiä jatkuvasti vähintään kahden päivän ajan. Myös maahanmuuttoviranomaisiin otettiin yhteyttä, koska lainvalvontaviranomaiset ilmoittivat aikovansa jatkaa miehen karkottamista.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.