Soi Siam Country Clubin lähellä sijaitsevan Phon Prapha Nimit 13:n asukkaat valittavat tieolosuhteista, tulvista ja rakentamisesta

Nongprue-

Useat Itä-Pattaya-yhteisön asukkaat ovat lähettäneet huolenaiheita Pattaya Newsille viime päivien aikana valokuvien kera ja ilmoittaneet, että rankkasateiden, rakentamisen ja vuosien aiempien tieongelmien yhdistelmä on tehnyt heidän paikallisesta tiestään lähes läpipääsemättömän.

RM:n, jonka koko nimi salattiin hänen pyynnöstään ja joka kuvailee itseään yhteisön asukkaaksi, mukaan viimeaikainen tilanne on mennyt huonompaan suuntaan. Tämän artikkelin kuvat on toimitettu häneltä.

Viimeaikaiset rankkasateet koko Pattayassa joita olemme käsitelleet laajasti täällä uutisissa ovat tulvineet tien uusien rakennustöiden vuoksi ja tehneet alueen lähes ajokelvottoman RM:n mukaan.

Kadulla on laaja aiempi historia valituksia paikalliselle kunnalle, mukaan lukien paikallisten asukkaiden ruohonjuuritason kampanjoita, jotka keräävät vetoomuksia pyytääkseen ratkaisua vuosien laiminlyöntiin.

Viimeaikainen rakentaminen alkoi noin kaksi viikkoa ennen RM:n mukaan, jonka mukaan se on pahentanut huonoa tilannetta. Asukkaat ovat ottaneet yhteyttä kuntaan saadakseen apua, mutta ottaneet yhteyttä myös paikalliseen mediaan korostaakseen asiaa ja kiinnittääkseen huomiota alueelle, joka ei heidän mukaansa saa ansaitsemaansa painopistettä, kuten Keski-Pattaya, koska se ei ole turistialue.

Lähitulevaisuudessa on ennustettu lisää sadetta, TPN toteaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/