Useita autoja vaurioitui, kun tulvat iskivät Pattayaan eilen

Pattaya -

Useita autoja ja taloja vaurioitui, kun kaupungin laajuiset tulvat iskivät Pattayaan varhain tänä aamuna.

Monilla Banglamungin alueen alueilla raportoitiin tulvista sen jälkeen, kun tunnin mittainen kaatosade oli iskenyt kaupunkiin noin kello 1 tänään, 12. syyskuuta, mikä haittasi liikennettä Beach Roadilla, Pattaya Third Roadilla, South Pattaya Roadilla, Sukhumvit Roadilla ja tie rautatien varrella.

Maan päällä olevien TPN:n toimittajien mukaan vesi oli joillakin alueilla 50 senttimetriä korkea tai lähes 1 metri. Moottoripyörät ja pienet ajoneuvot eivät pystyneet ohittamaan teitä, jotka olivat tulleet täysin mahdottomaksi. Useita valvomattomia autoja vaurioituivat myös puolet niiden korkeudesta saavuttaneet tulvavedet.

Pacific Cityn kotikylän asukkaat kertoivat TPN:n toimittajille, että tulvavedet olivat hiipineet heidän koteihinsa ja vahingoittaneet heidän omaisuuttaan. He sanoivat: "Tulvat olivat ikuinen ongelma Pattayalla, koska tulvan esiintyminen oli melkein taattu aina, kun satoi yli tunnin ajan."

Thaimaan ilmatieteen laitoksen mukaan Pattayaan ennustetaan tulevan jälleen tänään (12. syyskuuta) rankkaa tai erittäin rankkaa sadetta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.